In samenwerking met Kek Mama

Duizenden foto’s op je telefoon? Zó breng je ze in no-time tot leven

05.09.2022 09:10

Kind draagt gloednieuw pakje: klik. Kind op de fiets: klik. Kind op schoot bij opa: klik. Als ouder leg je het liefst élke beweging van je kroost vast. Gevolg? Een bomvolle filmrol met beelden waar je vervolgens niets mee doet. Zonde! Je kunt ze namelijk binnen een paar tellen tot leven brengen met de instax smartphoneprinters van Fujifilm. 

Zeg ‘ns eerlijk: hoeveel foto’s staan er op jouw smartphone? Een filmrol met tienduizenden kiekjes van je kind is tegenwoordig geen uitzondering meer. Logisch, want alle hoogtepunten – groot en klein – moeten worden vastgelegd. Dat je meteen dertig foto’s maakt, en vervolgens niet meer kunt kiezen, omdat ze allemáál leuk zijn, helpt niet mee. Goed, met een enorme fotocollectie is natuurlijk niets mis. Maar al die herinneringen laten verdwijnen in je filmrol is hartstikke zonde. Maak ze daarom tastbaar met een smartphoneprinter van instax. 

Altijd en overal printen

Voor fanatieke hobbyfotografen (lees: ouders) is de smartphoneprinter van instax onmisbaar. Met dit compacte printertje breng je elk dierbare herinnering op je telefoon in no-time tot leven. En omdat je alles vastlegt op instax film krijgen de prints meteen die welbekende, retro witte rand – ook zonder instant camera op zak. 

Een van de grootste voordelen is dat je altijd en overal kunt printen (ja, ook als je even twee tellen rust hebt op de wc), zonder op zolder te hannesen met een enorm apparaat – ook niet zo praktisch om mee te nemen – of ze in een winkel te laten ontwikkelen. De lichtgewicht printer neemt amper ruimte in, dus je steekt ‘m zo in je tas. Ook handig: je kunt opa en oma ter plekke een nieuwe foto van hun kleinkind(eren) overhandigen, want printen kost slechts een paar tellen. Scoor je weer punten mee. 

Eindeloos veel mogelijkheden

Nu is het alleen nog taak om te kiezen wélke smartphoneprinter je straks in handen hebt. Met de instax mini Link 2, de kleinste van het stel, heb je eindeloos veel mogelijkheden. Selecteer of maak een foto in de app en bewerk ‘m met filters, glitters en emoji’s tot je tevreden bent. Of gebruik de printer als digitale verfkwast en breng een foto tot leven met Augmented Reality (AR), een soort virtuele toevoeging aan het beeld. Lol gegarandeerd. 

De nieuwste instax Link WIDE is een tikje groter en print op het grootste filmformaat. Kies je favoriete printmodus – van klassiek tot levendige kleuren – en printen maar. Keuzestress is verleden tijd, want met de collagefunctie print je tot zestien (!) foto’s op één print. Wil je echt uitpakken? Voeg dan een QR-code toe, die linkt naar een lief (gesproken) bericht, een bijzondere locatie of een website. Kort samengevat: kies een foto, bewerk in de app, kies de printmodus en binnen tien seconden rolt er een geprinte herinnering uit. Kleine moeite, groots resultaat. 

Extra leuk: met de code KEKMAMAGIVES10 krijg je nu tijdelijk €10 extra korting op de huidige korting die instax momenteel op de website heeft!

Ontdekken welke instax smartphoneprinter bij jou past? Kijk op instax.nl