In samenwerking met Kek Mama

Getest: waarom déze nieuwe design draagzak geknipt is voor jou

21.09.2022 11:00
draagzak

Er zijn maar weinig gebruiksvriendelijke, praktische, ergonomische draagzakken die er ook nog eens goed uitzien. Rookie Baby heeft al deze kenmerken. De luxe draagzak, gemaakt van een zachte bio-stof past zich ook nog eens aan jouw dagelijks leven aan. Hoe dat precies zit? Dat lees je hier.

Maatje meer

Door de newborn functie is de draagzak bruikbaar vanaf geboorte tot peuter (rond 15kg). Zo heb je maar één draagzak nodig en hoef je niet tussen verschillende modellen te wisselen als je kind groter wordt. De newborn functie is een groot pluspunt, omdat de draagzak vanaf dag één gebruikt kan worden.

Toffe edities

De prijswinnende Rookie draagzakken zijn heel makkelijk in gebruik. Ze zijn in veel verschillende kleuren en soms in limited editions verkrijgbaar, in elk seizoen. Zo zit er voor iedereen wel een draagzaak bij naar smaak. Het minimalistische design is een echte eyecatcher. Ga je lekker mee de hort op.

Kind kan de was doen

Gebruiksvriendelijkheid van de Rookie draagzak: makkelijker dan ooit. Veel draagzakken zijn moeilijk om te doen. Terwijl een draagzak juist bedoeld is voor het gemak en zeker niet om stress op te leveren. Met Rookie babydrager zit je goed je hebt hem al binnen een paar seconden om en je kan het makkelijk tussen moeder naar vader wisselen.

Steunen maar


Zo praktisch: Rookie heeft met vele handigheidjes, zoals een newborn functie en een hoofdsteun, om je kind te beschermen tegen de regen, zon of drukke situaties. Ook handig om te gebruiken bij het geven van borstvoeding. En dat vakje voor bankkaart en mobiele telefoon is natuurlijk helemaal makkelijk voor onderweg.

Zo comfortabel

Het duurzame geproduceerde biologisch katoen en de fijne linnenmixstof zorgen voor ventilatie en elasticiteit. Dat zit lekker: de schouderbanden zijn zacht gewatteerd en verdelen het gewicht van je baby optimaal. Ze puilen niet uit onder je jas. Kan niet alleen je baby, maar ook jij no time stylish op pad. Wel zo lekker.

 

Helemaal fijn, met code: Kekopmama krijg je 10% korting op jouw ROOKIE draagzak.
Meer weten? Bekijk hier alle draagzakken van ROOKIE en zie hoe de ROOKIE draagzak werkt!