Wees er snel bij: deze LEGO-sets scoor je nu met flinke korting

21.06.2021 08:23
LEGO met korting

Met Black Friday racen we massaal naar de winkels voor korting, maar wist je dat de Amazon Prime Days op 21 en 22 juni minstens zo spectaculair zijn? Niet? Geeft niks: wij selecteren de beste LEGO-aanbiedingen voor je.

Om van de korting te kunnen profiteren, heb je een Amazon Prime-abonnement nodig. Dat is heel gemakkelijk hier af te sluiten voor € 2,99 per maand. Je krijgt er meteen gratis Amazon Prime Video bij: een van de beste streamingdiensten in de Benelux. Goed om te weten: het abonnement kun je na de gratis proefperiode opzeggen wanneer je wil.

 

Super Mario startset

Met deze LEGO Super Mario avonturen met Mario startset kan je kind spelen als z’n favoriete personage in de echte wereld. De bouwset bevat een LEGO Mario figuur dat via de LCD-schermen en de luidspreker direct reacties geeft. Zo hoor je echte zinnetjes en geluidjes uit de game.
– Leeftijd: 6+
– Interactief
– Werkt op 2 x AAA batterijen (niet inbegrepen)

Bestel nu voor € 33,59 (i.p.v. € 59,99)

 

LEGO Friends vriendschapsbus

Van een uitschuifbaar zwembad en superglijbaan tot een badkamer, keuken en eethoek: deze bus heeft alles wat je je maar kan bedenken. Zo willen we allemaal wel op road trip, niet? 
– Leeftijd: 8+
– Alle LEGO-sets kunnen ermee worden gecombineerd
– Inclusief 3 minifiguren: Olivia, Mia en Stephanie

Bestel deze set voor € 40,35 (i.p.v. € 69,99)

 

Lees ook
Zó maak je LEGO-blokjes in een handomdraai schoon >

 

Elsa’s magische ijspaleis

Het perfecte cadeau voor de Frozen-gek. Geniet in de keuken van een kop thee en kruimeltaart en ga daarna via de magische trap naar boven om het doorschijnende balkon te bewonderen. Roetsj vervolgens van de glijbaan en beleef ongekend speelplezier in het sneeuwfort en de winterspeeltuin.
– Inclusief minipoppetjes Elsa en Anna, plus minifiguren van Olaf, Marshmallow en vier Snowgies
– Accessoires: een theepot, glazen, een taart, een wortel, chocolade, bladmuziek, een spiegel en een vloerkleed
– Leeftijd: 6+

Koop het ijspaleis voor € 38,49 (i.p.v. € 59,13)

 

Harry Potter Zweinstein

Deze set is een uitdaging om in elkaar te zetten, maar eerlijk is eerlijk: dan heb je ook wat. Leuk extraatje: de Beukwilg heeft draaiende takken en een geheime gang naar het Krijsende Krot.
– Inclusief zes minifiguren: Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Simon Filister, Argus Vilder en Severus Sneep, plus een figuur van de uil Hedwig.
– Kan worden gecombineerd met de set 75954 De Grote Zaal van Zweinstein 
– Leeftijd: 8-14 jaar

Bestel deze LEGO-set voor € 38,85 (i.p.v. € 79,99)

 

DUPLO Stoomtrein

Door deze set voelt je kind zich meteen een echte machinist: met een klein duwtje vooruit of achteruit begint de trein te rijden. Hij kan worden gestopt door hem vast te pakken of van de rails af te tillen.
– Inclusief LEGO DUPLO figuren van een machinist en een kind, plus een figuur van een eekhoorn.
– Accessoires: een brandstofkan, een koffer, een brood en een schep.
– Leeftijd: 2-5 jaar

Nu voor € 31,40 (i.p.v. € 64,99)

 

DUPLO Goederentrein

Leuk: laat je kind de vijf gekleurde actiestenen op de rails plaatsen om de trein te laten toeteren, de lampen aan en uit te laten gaan, te pauzeren om te tanken, van richting te veranderen en de trein waar dan ook te laten stoppen. Download de optionele app en ontdek nog meer speelmogelijkheden: de trein kan hiermee op afstand worden bediend en er zijn verschillende leuke activiteiten voor je peuter.
– Inclusief LEGO DUPLO figuren van een goederentreinmachinist, een kapitein en een winkelier, plus een figuur van een zeemeeuw.
– Accessoires: een benzinepomp, een koffiezetapparaat, een beker, een reep chocola, een melkfles, een visnet, een brood, bananen, een pakket, een kassa, een moersleutel, een vis en een menukaart.
– Leeftijd: 2-5 jaar

Bestel ‘m voor € 72,80 (i.p.v. € 129,99)

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >