Warm aan de voetjes: de gezelligste vloerkleden voor de kinderkamer

03.06.2021 10:42
vloerkleden voor de kinderkamer

Wat een kinderkamer in één klap gezellig maakt, is een vrolijk kleed op de vloer. Naast het bedje, voor de commode: een fijn tapijtje is een must. Wij selecteerden de mooiste vloerkleden voor in de kinderkamer.

Inspiratie nodig? Wij gingen op onderzoek uit een maakten vast een selectie van de leukste vloerkleden voor in een jongens- én meisjeskamer. Shoppen maar!

 

1. That’s Mine speelkleed ‘Shell’

Unicorns, move over. Zeemeerminnen en schelpen zijn helemaal hip en dringen steeds meer kinderkamers in het land binnen. Dit zachte en lieve ‘Shell’-kleed van That’s Mine is een te leuk accessoire om een onderzeethema vorm te geven en perfect naast het kinderbed of in een speelhoek. Het hoogpolige schelpenvloerkleed is gemaakt van 100% organisch katoen en is verkrijgbaar in die prachtige naturelkleuren.
– 66x75cm (ook verkrijgbaar in 96×110)
– Te koop in lichtbruin, lichtgrijs en zandkleur
– 100% organisch katoen

Ja, dit past perfect in de kinderkamer

 

2. Maison Deux ‘Leopard Rug’

Luipaardprint is uitgesproken, maar o zo gezellig, sfeerverhogend en het kan óveral. Van shirts tot sokken en behang tot… de vloer. Dit fantastische kleed van Maison Deux is met de hand getuft en gesneden uit 100% Nieuw-Zeelands wol. Het ontwerp is niet alleen mooi en superzacht, maar ook nog eens helemaal fairtrade. De ‘Leopard Rug’ is geproduceerd in India en gecertificeerd met het GoodWeave-label, wat passende arbeidsvoorwaarden garandeert en kinderarbeid uitsluit.
– 80x120cm (ook verkrijgbaar in meerdere grotere maten)
– Verschillende poolhoogtes
– 100% Fairtrade

Yes, ik wil dit stijlvolle luipaardkleed dolgraag hebben

 

3. KidsDepot vloerkleed ‘Maan’

Het zachte KidsDepot-kleed ‘Maan’ past dankzij de naturel kleur in iedere kinderkamer. Ook het handzame formaat is fijn; leg ‘m naast het bed, voor de commode, of in de speelhoek en je creëert zo het meest knusse hoekje in het huis.
– 95x100cm
– Hoogpolig
– Zacht katoen

Ik wil deze parel meteen shoppen

 

4. Little Dutch-vloerkleed ‘Horizon Olive’

Dit heerlijk zachte vloerkleed van het merk Little Dutch is – met de hand – gemaakt van 100% gerecycled katoen. Het oogt stijlvol door de abstracte print en rustige tinten, maar is dankzij de vrolijke, speelse kwastjes een toptoevoeging aan de kinderkamer. En niet alleen vanwege de looks is het kleed een musthave, het is ook praktischer dan je denkt. Heeft je kind de boel ondergesmeerd? Dan gooi je het tapijt gewoon in de wasmachine. Hóe handig? Ook tof: het kleed is ook te gebruiken als wandkleed.
– 90x130cm
– 100% gerecycled katoen
– Wasbaar in de wasmachine

Oh, dit exemplaar lijkt me leuk én handig

 

5. Childhome’s vloerkleed ‘Zebra Nude’

Een dierenvel in je kamer leggen is zo oud als de weg naar Rome. Tegenwoordig doen we dat natuurlijk lekker diervriendelijk met neppers én is er meer dan alleen koeienhuid of berenvel te koop. Dit mooie zebrakleed van Childhome zorgt door z’n grillige vorm en warme terratint voor een speels, maar rustgevend effect in de kinderkamer. Perfect in een kamer met jungle-vibes of een boho-thema.
– 145×160
– Gemaakt van katoen
– Speelse, natuurlijk vorm

Wauw, dit kleed wil ik heel graag in huis halen

 

6. KidsDepot jute-vloerkleed

Een dromerige prinsessenkamer voor je kind maken? Het jute, ronde kleed van KidsDepot is dan een perfect veelzijdig kleed voor erbij. Zéker in de kamertjes waar bohostijl de way to go is. Ben je er zelf hélemaal weg van? Hij kan ook prima in je eigen slaap- of woonkamer #combideal.
– 120cm Ø
– Opengewerkte structuur
– Bohemian-sfeer

Yes, kom maar door met dit mooie kleed

 

Kun je wel wat handvatten gebruiken bij de inrichting van de baby- of kinderkamer? Zó richt je de ruimte sfeervol én praktisch in.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >