5x stoomhete Valentijnsdates als de kinderen (bij opa en oma) slapen

09.02.2024 19:00

Valentijnsdag is dé gelegenheid om de liefdesvonk met je partner te laten oplaaien. Of de kinderen nu een nachtje logeren bij opa en oma of niet, deze Valentijnsdates kunnen zowel ‘in’ als ‘uit’ huis voor een stoomhete avond zorgen.

1. Culinaire verleiding

In – Kook samen een driegangendiner, experimenteer met nieuwe recepten of ga voor jullie favoriete gerechten. Kaarslicht en zwoele muziek zorgen voor de perfecte romantische sfeer.

Uit – Geniet van een luxe diner bij jullie favoriete restaurant of probeer een nieuwe hotspot uit. Een op afstand bedienbaar speeltje voegt een vleugje spanning toe aan jullie avond uit. Wedden dat het dessert thuis geserveerd wordt?

2. Spa sensatie

In – Transformeer jullie badkamer tot een privé-spa. Gooi een bruisbal in het bad, steek wat geurkaarsen aan, tover de muziekbox tevoorschijn en laat het bubbelfestijn beginnen. Vergeet niet om wat bubbels in te schenken om te proosten op jullie liefde.

Uit – Gun jezelf en elkaar de ultieme verwennerij met een paar uur in een privé-spa. Relax, lach en geniet van elkaars gezelschap in een heerlijk ontspannen setting.

3. Picknick

In – Bereid een picknickmand met lekkernijen, dekens en kussens. Verspreid ze op de vloer en geniet van een romantische picknick in jullie eigen woonkamer.

Uit – Pak jullie favoriete snacks, drankjes en de warmste dekens in, rijd naar een schilderachtige plek met uitzicht op de sterren en geniet van een picknick onder de sterrenhemel.

Lees ook – ‘5x zo blijft het vonkje branden (ook als jullie baby in sprong 100 zit)’

4. Dansfestijn voor twee

In – Zet jullie favoriete muziek op, dans samen door de huiskamer en laat de muziek de leiding nemen. Voeg wat extra spanning toe met een lapdance voor een onvergetelijke avond.

Uit – Volg een salsa- of bachatales voor een avond vol sensuele dans of breng de vonken over op de dansvloer van een dansclub.

5. Artistieke uitspatting

In – Laat jullie artistieke kant zien met bodypainten, een creatieve en intieme activiteit. Degene die de mooiste creaties weet te maken, wint een massage.

Uit – Breng een bezoek aan een pikante kunsttentoonstelling en ontdek samen de wereld van sensuele en verleidelijke kunst.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.