‘Once upon a dream’: hier wil je slapen voor een koninklijke overnachting

14.09.2023 11:59

In een land hier (niet zo) ver, ver vandaan… komt magie tot leven. In de Franse hoofdstad was Disneyland natuurlijk al een sprookje, maar nu het park de deuren heropent van het compleet vernieuwde iconische Disneyland Hotel… waan je je een prinses.

“Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk voor Disneyland Paris”, zei Natacha Rafalski, president van Disneyland Paris. “We zijn blij om het vernieuwde Disneyland Hotel te onthullen, een unieke 5-sterren ervaring die Disney’s geliefde royalty en storytelling viert.”

Oude en nieuwe sprookjes maken deel van het verhaal en komen terug in alle ruimtes, kamers en suites. Fantasieën komen tot leven in de Royal Kids en Castle Club/ In de Royal Kids Club kunnen de jongste gasten getransformeerd worden tot hun favoriete Disneyprins, -prinses of -ridder. Aan alles wordt gedacht. Denk aan koninklijke kapsels, outfits en accessoires. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een Disney Royal Encounter te boeken, om samen met je favoriete prinses te poseren en het magische moment te vereeuwigen.

Naast de Assepoester, Rapunzel of Frozen suites, kun je ook een verblijven in The Castle Club. Een exclusief hotel binnen het hotel als het ware. Gasten die verblijven in een Castle Club kamer of suite hebben ook toegang tot de Castle Club Lounge die een exclusief ontbijt met Disney Prinsessen aanbiedt. Welk kind wil dat nou niet?

Ook voor mama wat wils

Nadat je in de verschillende parken tienduizenden stappen hebt gezet, is het wel zo fijn om hierna even tot rust te kunnen komen. In de Disneyland Hotel Spa by Clarins krijg je daarom de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke behandeling. De spabehandelingen zijn bovendien helemaal kidsproof dankzij de kindvriendelijke producten die gebruikt worden. Daarnaast kun je lekker dobberen in het zwembad of peuterbad en genieten van een ontspanningsmomentje samen met het gezin.

Bon Appétit

Als onderdeel van de grote transformatie zijn ook alle restaurants, bars en lounges meegenomen en compleet vernieuwd. Het hotel biedt zelfs een gastronomische ervaring gebaseerd op de Franse keuken. In een banketzaal vol schilderijen van koninklijke Disneyfiguren kun je genieten van een echte feestmaaltijd. Alle gerechten zijn geïnspireerd door de verschillende culturen uit Disneyverhalen en zowel voor jong en oud is er genoeg om uit te kiezen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het vernieuwde hotel? Het Disneyland Hotel heropent officieel zijn deuren op 25 januari 2024. Een verblijf kun je reserveren via www.disneylandparis.com.