In samenwerking met Kek Mama

Dít is het beste seksspeeltje als jij moeite hebt met klaarkomen

01.02.2021 15:00
beste seksspeeltje moeite klaar komen

Moeite met het bereiken van een hoogtepunt? Gelukkig gaat het met een luchtdruk vibrator stukken makkelijker. Met dit pikante speeltje start jij het nieuwe jaar pas écht goed.

De Luchtdruk Vibrator

Verrijk je seksleven eens met een sextoy. Dit kan samen met je  partner of gewoon in je uppie. Ken jij de luchtdruk vibrator al? Deze nieuwste generatie vibrator, werkt met pulserende luchtdrukgolven die rechtstreeks op je clitoris geprojecteerd worden. Een luchtdruk vibrator weet heel precies de clitoris te bereiken en stimuleren. -en jou dus zo een handje te helpen.
 

Hoe werkt het?

Het gebruik van een luchtdruk vibrator is simpel. Waar je bij een andere vibrator het apparaat in je vagina steekt, leg je bij de luchtdruk vibrator het siliconen kapje over je clitoris. Vervolgens kan jij lekker achteroverleunen om te genieten van een stimulatie van de clitoris, wat weer makkelijk leidt tot een intens orgasme. Wat heet: de hoogste stand ga je in het begin hoogstwaarschijnlijk niet eens halen. Dat is ook de belangrijkste reden dat de ‘Womanizer’ reeks zelfs een heuse orgasme garantie geeft op dit speeltje.
 

Swingende app

Er zijn tegenwoordig al slimme luchtdruk vibrators te koop die je door middel van een app op je telefoon kunt bedienen. De ‘Satisfyer’ reeks is sinds kort uitgebreid met Satisfyer Connect App. Jouw eigen mobiel dient dan als complete afstandsbediening. Best hilarisch detail: zelfs het ritme van je Spotify-list synchroniseren naar de pulserende luchtdrukgolven is een optie.
 

Me-time

Wil je jouw seksleven verrijken met een speeltje? Voor meer spannende seksspeeltjes of inspiratie neem je een kijkje op Sextoyland.nl, de grootste online seksshop van Nederland.