Je ideale Europese vakantiebestemming volgens je sterrenbeeld

18.05.2024 17:00

Als moeder ben je altijd op zoek naar de perfecte vakantiebestemming voor jou en je gezin. Ontdek welke bestemming het beste bij jou past op basis van je sterrenbeeld.

Ram

Als avontuurlijke Ramma houd je van opwinding en actie. Ga voor een vakantie vol actie in de prachtige Alpen, waar je kunt wandelen, fietsen, raften en zelfs paragliden. Ervaar de adrenaline terwijl je samen met je gezin de bergen verkent en onvergetelijke avonturen beleeft.

Stier

Stierenmoeders houden van comfort en luxe. Kies voor een ontspannende vakantie in het betoverende Toscane, waar je kunt genieten van heerlijke wijnen, culinaire hoogstandjes en prachtige landschappen. Verblijf in een luxe villa op het platteland en geniet van quality time met je gezin terwijl je tot rust komt.

Tweelingen

Nieuwsgierige Tweelingen-moeders willen graag nieuwe plaatsen ontdekken en mensen ontmoeten. Wat dacht je van het bruisende Barcelona, waar je kunt genieten van architectonische wonderen, levendige straten en heerlijk eten? Je staat wat te springen om ieder hoekje van de stad te verkennen met je gezin.

Lees ook – Niet ver van huis: Europese autovakanties voor gezinnen

Kreeft

Kreeften houden van familie-georiënteerde vakanties. Kies daarom voor een ontspannen strandvakantie op een van de prachtige Griekse eilanden, zoals Santorini of Kreta. Geniet van kristalhelder water, pittoreske dorpjes en heerlijk eten terwijl je quality time doorbrengt met je gezin.

Leeuw

Voor de Leeuw-moeder die houdt van luxe en verfijning, is Ibiza dé bestemming. Geniet van een verblijf in een exclusieve villa met adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en een eigen zwembad. Proef de heerlijke mediterrane keuken in chique restaurants aan het strand en, als er een oppas mee is, dans tot in de vroege uurtjes in exclusieve clubs.

Maagd

Maagden zijn dol op georganiseerde en educatieve reizen. Kies voor een cultuurreis naar het historische Rome, waar je kunt genieten van oude ruïnes, prachtige kunstwerken en fascinerende geschiedenis. Verken de stad met je gezin en leer samen over het rijke erfgoed van Italië.

Lees ook – Op vakantie anno 2024: we focussen ons vooral op social media

Weegschaal

Als liefhebber van harmonie en esthetiek, ben je als Weegschaal-moeder op zoek naar een verfijnde vakantie-ervaring. Het schilderachtige Provence, waar je kunt genieten van weelderige lavendelvelden, charmante dorpjes en gastronomische lekkernijen, is perfect. Dwaal door kleurrijke markten en geniet van heerlijke wijnen.

Schorpioen

Schorpioen-moeders houden van mysterie en avontuur. Kies voor een ontdekkingsreis naar het natuurrijke Ierland, waar je kunt dwalen door betoverende bossen, oude kastelen verkennen en mythische legendes ontdekken. Verken samen met je gezin de groene valleien, ruige kustlijnen en mystieke plaatsen van dit prachtige land.

Boogschutter

Boogschutter-moeders willen graag de wereld verkennen en nieuwe horizonten ontdekken. Kies voor een vakantie naar het sprookjesachtige Praag, waar je kunt genieten van prachtige architectuur, rijke geschiedenis en bruisende cultuur. Verken de stad met je gezin en ontdek betoverende pleinen, kronkelende steegjes en middeleeuwse kastelen.

Lees ook – Zonvakantie met het gezin? Déze bestemmingen zijn het goedkoopst

Steenbok

Steenbok-moeders hebben behoefte aan rust en sereniteit. Wat dacht je van een ontspannen wandelvakantie in de adembenemende Schotse Hooglanden, waar je kunt genieten van majestueuze bergen, uitgestrekte valleien en rustige meren?

Waterman

Watervrouwen houden van unieke en alternatieve ervaringen. Kies voor een vakantie naar het betoverende Marrakech in Marokko, waar je kunt genieten van de kleurrijke souks, de betoverende architectuur en de rijke cultuur. Verken de oude medina, ontdek verborgen tuinen en maak kennis met de lokale bevolking om de spirituele kant van deze historische stad te ervaren.

Vissen

Voor de dromerige Vissen-moeder is een retraite naar het betoverende Albanië perfect. Ontsnap naar de ongerepte schoonheid van kristalheldere meren, idyllische stranden en majestueuze bergen. Geniet van de rust terwijl je door schilderachtige dorpjes dwaalt en de warme gastvrijheid van de lokale bevolking ervaart.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.