In samenwerking met Kek Mama

Geen klonterige bende, maar topflesjes? Dit is de oplossing voor elk babybuikje

04.07.2000 10:52

Stel je voor: het is weer zo’n ochtend. Het aanrecht staat vol met flesjes en melkresten, de baby huilend op de achtergrond, en je probeert wanhopig wat Johannesbroodpitmeel door de flesvoeding te mengen.

Maar het wordt een klonterige bende en je kleintje wil er niets van weten. Herkenbaar? Etos heeft dé oplossing!

Etos to the rescue

Er is steeds meer vraag naar alternatieven voor de standaard-opvolgmelk en Etos luistert. Vanaf nu kun je bij Etos terecht voor specialistische babyvoeding die perfect aansluit op de behoeften van jouw kleine spruit. Of het nu gaat om gevoelige maagjes, veelvuldig spugen of krampjes.

De nieuwelingen:

  • Geitenmelk 1-3: Ideaal voor baby’s die wat gevoelig zijn voor koemelk. Geitenmelk heeft een milde smaak en bevat alle essentiële voedingsstoffen. Pluspunt: het heeft niet die typische geitenmelk geur.
  • Extra Care 1-2: Perfect voor baby’s met krampjes of moeizame ontlasting. Deze dieetvoeding zorgt voor een rustige buik en een happy baby.
  • Anti-Reflux 1-2: Voor die kleintjes die vaak spugen. Deze voeding bevat voorgekookt Johannesbroodpitmeel, zodat jij geen gedoe meer hebt met klontjes en je baby’tje rustig kan drinken.
Bron: Etos

Geen stress aan het aanrecht

En het beste van alles? Deze specialistische opties zijn niet alleen betaalbaar, maar bieden ook dezelfde hoge kwaliteit als de bekende merken. Bovendien heeft Etos de verpakkingen vernieuwd. De melk komt nu in handige papieren dozen met aluminium zakken. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook nog eens makkelijker op te bergen.

Dus, mama’s, geen stress meer aan het aanrecht! Met Etos wordt babyvoeding een stukje makkelijker en fijner, zowel voor jou als voor je baby.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Etos.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.