Een must in de sneeuw: dit zijn de fijnste skibroeken voor kinderen

09.02.2021 14:40
skibroeken_voor_kinderen

Tijdens een fanatiek sneeuwballengevecht wordt niemand blij van een doorweekte spijkerbroek. Daarom hebben we de fijnste skibroeken voor kinderen voor je op een rij gezet. Daar hoef je echt niet voor naar de Oostenrijkse skipiste. 

Waar moet je op letten?

Omdat de kans groot is dat je kind de hele dag in de sneeuw wil rollen, is het belangrijk dat de skibroek 100 procent waterafstotend is. Let daarbij ook op de details: heeft de broek bijvoorbeeld getapete naden, een elastische tailleband en een sneeuwvanger? Vaak betaal je voor zulke broeken net wat meer, maar zo weet je wel zeker dat je kind niet met natte (en koude) benen eindigt. 

 

Protest skibroek

Rood, blauw, groen of geel: deze skibroek heb je vanaf maat 104 in tig kleuren. Door de afneembare bretels kan de broek niet afzakken en de hoge elastische tailleband met verstelbare riem zorgt voor een fijne pasvorm.
– 100% polyester
– Wasbaar op 30 graden
– Zakken met rits- en klittenbandsluiting

Bestel ‘m hier

 

O’Neill

Deze stoere skibroek is niet alleen waterdicht, hij is ook nog extra verstevigd én heeft reflecterende details zodat je kind ook in het donker goed zichtbaar is. Helemaal handig: de verstelbare taille zorgt ervoor dat je kind ‘m ook nog na een groeispurt aan kan. 
– Verkrijgbaar in twee kleuren
– Wind- en waterafstotend
– Wasbaar op 30 graden

Bestel ‘m hier

 

Lees ook
Met deze schaatsen beleeft je kind een onvergetelijke winter >

 

O’Neill Charm

Deze skibroek is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren – zo zit de lievelingskleur van je kind er ongetwijfeld bij. Voorzien van verstelbare taille, sneeuwvangers, een connector voor je jas en het O’Neill Grow System zodat je er meer dan één seizoen van kunt genieten.
– Ergonomische fit
– Waterdicht
– Ademend

Bestel ‘m hier

 

Playshoes

Een skibroek voor de allerkleinsten.Hij is eenvoudig aan en uit te trekken dankzij de afneembare bretels, gulp, knoopsluitingen en ritssluitingen onderaan de pijpen. Ook aan veiligheid is gedacht: er zitten reflecterende banden ronden de enkels, zodat jouw kind ook in het donker of in de schemering goed te zien blijft. 
– Wind- en waterdicht
– Gevoerde binnenpijpen
– Broekzakken met ritssluitingen

Bestel ‘m hier

 

Nederland kleurt wit van de sneeuw, maar heb jij nog geen slee in huis? Wij zetten de leukste voor je op een rij.