Dít zijn de leukste (en nuttigste) kraamcadeaus

03.05.2021 19:38
kraamcadeaus-onder-10-euro

Hartstikke creatief natuurlijk, deze ‘bijzondere' kraamcadeaus, maar nuttig zijn ze allesbehalve. Wil je zeker weten dat je de kersverse ouders blij maakt? Bekijk dan onderstaand lijstje met cadeaus. Leuk en nog praktisch ook.


Hydrofiele doeken


Je kunt ze voor alles gebruiken. Om de baby warm te houden, mee af te drogen, het matrasje te beschermen tegen spuugvlekken of melkresten van het gezicht te vegen. En als je ze voor de baby niet meer nodig hebt, werken ze perfect als poetsdoek. Tip: ga voor een iets grotere maat dan de ‘standaard'.
– Blijven heerlijk zacht
– Nemen veel vocht op
– Afmetingen: 120 x 120 cm

Bestellen

 

Badcape


Een badjas ziet er dan misschien schattiger uit, je loopt al gauw te stuntelen met wilde armpjes die in een mouwtje gepropt moeten worden. Met een cape is het twee keer wikkelen en je bent klaar.
– Met verzwaard ‘pootje’ om aan je schouder te hangen zodat je niet nat wordt
– Afmeting: 75 x 75 cm
– Gemaakt van biologisch katoen

Ja, ik wil ‘m

 

Rondje Koken

Een geweldig initiatief, want met Rondje Koken krijgt iemand die wat hulp goed kan gebruiken (je pas bevallen vriendin, maar ook je buren die in quarantaine zitten of je broer die net uit het ziekenhuis is) elke dag een vers bereide maaltijd, met liefde gemaakt én op de stoep gezet door vrienden, buren en familie. Zo werkt het: iemand uit de omgeving van die pas bevallen, pas verhuisde of verbouwende vriendin of familie zet een kalender op. Van die kalender wordt een link gestuurd naar andere vrienden en familieleden die mee willen doen en kan iedereen vervolgens een dag opgeven dat ze eten komen brengen. Ook is  zichtbaar wát iemand maakt, zodat de ontvanger niet zeven dagen achter elkaar pasta bolognese krijgt.  Perfect, toch?

Lees meer over Rondje Koken

 

Babysokjes

Heel. Veel. Babysokjes, want God mag weten waar die dingen na drie wasbeurten blijven. Zitten ze in de afvoer van je machine? Blijven ze tussen de trommel hangen? Hoe dan ook: binnen de kortste keren is er geen compleet paar meer over. En dan komt jouw cadeau geweldig van pas.
– 0 tot 12 maanden
– Per vier paar verpakt
– Gemaakt van katoen

Online bestellen

 

Bonnenboekje

Heb je er ooit aan gedacht om jezelf cadeau te geven? Nee, niet letterlijk natuurlijk, maar als oppas. Waarschijnlijk zitten de kersverse ouders de eerste maanden nog op een roze babywolk, maar zodra ze de behoefte voelen om samen een avond weg te gaan, kunnen zij jouw ‘oppasbonnenboekje' inzetten. Gratis en voor niets.
– Origineel
– Leuk vormgegeven
– Hardcover

Kopen

 

Cadeaubon

Of speel op safe en koop een bon. Het lijkt dan misschien alsof je jezelf er makkelijk van afmaakt, ze komen altijd goed van pas. Helemaal als je kiest voor een winkel waar ze van alles hebben. Bol.com, bijvoorbeeld.
– Altijd goed
– Direct binnen (als je de online optie kiest)

Scoor de bon

 

Bodycrème

Niet voor de baby, maar voor de moeder. Want joehoe, die heeft nogal een prestatie geleverd, niet? En omdat zij zichzelf in de kraamperiode ongetwijfeld op de tweede (of derde, of tiende) plek zet, mag jij haar best in het zonnetje zetten.
– Zoete en romige geur
– Helpt de huid te versterken
– Geschikt voor alle huidtypes

Bestel ‘m hier

 

Luiers

Saai om te geven? Nee joh! Na drie keer knipperen ben je alweer toe aan een nieuw pak, dus wij zeggen: kom maar door.

Bestel ze met enorme korting

 

Lees ook
Wat móet je met deze (wel heel) aparte kraamcadeaus? >

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >