5x de leukste, grappigste en coolste vaders om te volgen

16.06.2022 14:32
sbsolly Beeld: @sbsolly

Super fijn natuurlijk, al die moeders die het moederschap online met elkaar delen, maar de vaders mogen er ook zeker zijn. En dan in het bijzonder deze vijf leuke, grappige en coole vaders.

1. @wouterpeelen1

Wouter is model, tweelingvader én sinds kort de verloofde van influencer Elise Boers. Hij deelt fijne plaatjes van zichzelf, zijn werk, zijn gezin en heerlijke vakanties. En eerlijk is eerlijk: die sixpack van Wouter is geen straf om zo nu en dan even lekker naar te loeren, toch?

2. @Father_of_daughters

Met 875.000 volgers is Simon een echte #dadfluencer te noemen. 1 man – 5 vrouwen: het is niet eerlijk verdeeld in het gezin van Simon. Hij showt op Instagram zijn chaotische leven als vader van vier dochters. Dat is niet alleen hilarisch en herkenbaar, maar ook verrekte handig. Hij deelt namelijk gouden tips voor andere ouders.

3. @onadventurewithdad

‘When mom asks a photo to see if the baby is ok’, staat in Kenny Deuss zijn bio. Nou, de moeder van zijn kinderen krijgt dagelijks de schrik van haar leven. Kinderen aan het bier, met honkbalknuppels in de hand, op het randje van de afgrond of vliegend door de lucht: de kinderen van Kenny maken inderdaad grootse avonturen mee met hun vader. Wel met behulp van photoshop uiteraard, maar dat maakt het niet minder hilarisch.

4. @hannescoudenys

Hannes adopteerde samen met zijn partner Deborah hun twee kids Rae Morris en Alma Coco. Op zijn pagina geeft hij een kijkje in hun leven: van een nieuw huis bouwen in Portugal tot het zetten van tatoeages: Hannes laat het je zien. Misschien volg je zelfs al een account van Hannes, hij is namelijk ook het brein achter het populaire account @uglybelgianhouses.

5. @sbsolly

Twee dingen zijn zeker: Sholom is niet bang zichzelf voor gek te zetten én Sholom heeft een gigantische verkleedkist op zolder staan. De vader van Zoe en Olivia verkleed zichzelf (en zijn dochters) maar al te graag als kip, wasbeer, sneeuwwitje of superman voor briljante foto’s of video’s. Zijn dochters vinden het geweldig, hoe kan het ook anders. Zeker de moeite waard om te volgen!

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:
*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden
Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.