In samenwerking met Kek Mama

Zó stel je voor een prikkie jouw ideale zwangerschapsgarderobe samen

11.07.2022 13:00

Hoe shop je eigenlijk een goede zwangerschapsgarderobe? Je bent minimaal twee verschillende seizoenen zwanger en die buik blijft maar groeien. Door een aantal goede basics in huis te halen, hoef je geen compleet nieuwe garderobe aan te blíj́ven schaffen.

Een of twee goede jeans

Ook bij je zwangerschap geldt: een fijne jeans past overal bij en is daarom ideaal in je basisgarderobe. Kies bijvoorbeeld een blauwe en een zwarte of grijze voor verschillende looks. Of twee verschillende fits, zoals een mom-fit, skinny of boyfriend. Kies een jeans die met je meegroeit: een zachte band van boven, die wijd maar ook wat strakker mooi valt (in de laatste maanden). Twee vliegen in één klap.

Basic T-shirts

Kies een basic shirt of top in een maat groter dan je normaal draagt of in je eigen maat in zwangerschapsuitvoering. Dan kan je de top nog lang dragen. Die strakke zwangerschapstop is ook ná je bevalling nog heerlijk te dragen en staat mooi als ruime versie.

Goede lingerie

Natuurlijk ga je voor supercomfortabel en perfect ondersteunend. Kies mooi ondergoed dat je na je zwangerschap ook nog kan dragen. Noppies heeft ondergoed van kwaliteit, mét handige nursing functie. Zo heb je er na je zwangerschap ook nog wat aan.

Twee of drie jurkjes

Met jurken in je basisgarderobe kun je echt veel kanten op, ook als je zwanger bent. Op warmere dagen met blote benen en als het wat frisser wordt met een comfortabele zwangerschapspanty. Zo heb je meerdere seizoenen en temperaturen gecovered.

Fijne jas

Bij Noppies vind je jassen die je tijdens en na je zwangerschap kan dragen vanwege extra stukken die je erin en eruit kan ritsen. Zo kies je voor een mooie nieuwe look die lang meegaat én hou je de uitgaven binnen de perken. Weer of geen weer.

Laagjes, laagjes, laagjes

En dit alles combineer je met een leuk vest, blouse of jasje voor steeds een andere look met toch dezelfde basics. Zo is jouw nieuwe basiscollectie helemaal compleet up-to-date en lekker lang draagbaar.

Shoppen in de sale

Wist je trouwens dat Noppies al meer dan 30 jaar zwangerschapskleding maakt en ontwerpt? Bij Noppies vind je zwangerschapskleding die je intensief kunt dragen, omdat het was na was mooi blijft. Alles is duurzaam gemaakt met zo min mogelijk impact op het milieu.

Over alle items is nagedacht tot in de kleinste details. Zo wordt borstvoeding geven bijvoorbeeld zo makkelijk mogelijk gemaakt door onzichtbare ritsen of een handige overslag. En kun je zelfs tot na je zwangerschap genieten van je kleding, doordat je er een stuk uit kunt ritsen. Jouw goede basiscollectie vind je nu ook nog in de sale met kortingen tot wel 50%. Zowel zomer- als winteritems voor jou is in de sale als de babykleding.