Wimpers krullen zonder tangetje? Zo doe je dat

15.05.2019 13:26
wimpers-krullen-zonder-tang

Ben je door alle hectiek van de ochtendspits je wimpertang kwijt? Of is je dochter ermee vandoor gegaan? Niet erg. Met onderstaande tips bereik je hetzelfde effect.

Mascara

Geef je mascara een dubbele taak door je wimpers niet alleen zwart te maken, maar ze ook eens te krullen met het borsteltje. Dit doe je doo een zigzaggende beweging te maken terwijl je de mascara opdoet. Oh, en wacht zo’n tien seconden terwijl je het uiteinde van de wimpers omkrult.

 

Gebruik warme handen…

Gebruik je adem om je vingertoppen te verwarmen en duw de wimpers in een gekrulde vorm. Wacht voor tien seconden en herhaal deze handeling. Als je wilt kun je hierna nog mascara aanbrengen voor extra volume.

 

Lees ook
Meisje (3) maakt make-up tutorials en veel ouders vinden hier wat van >

 

Een lepel…

Verwarm een lepel in een beker met warm water, druk vervolgens het bolle gedeelte op je oogleden en duw hier zo’n tien seconden je wimpers omheen.

 

Of een warme tandenborstel

Houd een tandenborstel onder warm water, maak hem een beetje droog door ‘m tegen een handdoek te duwen en borstel je wimpers. Begin bij de aanhechting en maak een vloeiende beweging naar het uiteinde van je wimpers. Kind kan de was doen.

 

Bron: StyleToday

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >