Jij in fluweel, je kind in glitter: deze outfits zijn onmisbaar voor de feestdagen (en jíj kunt ze winnen)

23.11.2022 10:59
winactie primark

Een glitterjurk voor het etentje bij je schoonouders, een lekker pak voor de werkborrel en een comfortabele pyjama voor derde kerstdag: je bent al gauw weken bezig om alle outfits voor de feestmaand bij elkaar te schrapen. En dan moet je kind er ook nog op z’n kerstbest uitzien. Hoe krijg je dat in hemelsnaam voor elkaar in deze toch al drukke periode?

Geen zorgen, want bij Primark vind je werkelijk alles onder één dak. En dan is het nog betaalbaar ook. Scheelt je tijd én geld. En dat is wel zo fijn tijdens die dure decembermaand, toch? De kerstcollecties van Primark zijn nu te koop in de winkels in Nederland!

Gek op glimmers

Jij gaat voor een fluwelen set uit de collectie van Paula Echevarría x Primark, je kind hul je in glitters en pailletten. Eén ding is zeker: met deze sprankelende outfits zien ze jullie al van mijlenver aankomen.

Feestelijk en praktisch

Niets vervelender dan een outfit scoren die na één keer dragen weer maanden in de kast hangt. Gelukkig kan je deze zwarte bandeautop met pailletten, zwarte broek met pailletten en wijd uitlopende pijpen en zwarte blazer in jacquetstijl het hele jaar door dragen als je ze combineert met een basic kledingstuk. En het zwarte jurkje voor je kind? Dat staat ook hartstikke leuk met blote benen en sandalen in de zomer.

(niet zo) foute kersttrui

Ook voor een kersttrui – voor jezelf of voor je kind – kun je bij Primark je lol op. Eentje met Mickey Mouse, bijvoorbeeld. Of met een rendier, beer of een dinosaurus. En wil je all in gaan? Dan heeft de kledingwinkel zelfs een complete, gebreide kerstset voor kinderen – lijken het net elfjes.

Matchende pyjama’s

Voor de zoveelste keer Home Alone bingewatchen of uitbuiken na het vijfgangenkerstdiner: laten we eerlijk zijn, dit alles is nog lekkerder in pyjama. Hoe geinig is het dan om met het hele gezin te matchen? Zo heb je meteen een jolige gezinsfoto voor op de jaarlijkse kerstkaart. En geloof het of niet, bij Primark wordt zelfs Fikkie niet vergeten. Kijk zelf maar.