Sjiek sjouwen: 7x de mooiste mom bags waar echt álles in past

03.01.2023 15:03

Van snoetenpoetsers tot luiers en extra kledingsets: als moeder sjouw je je suf met spullen voor je kind. En dan hebben we het nog niet eens over je eigen spul. Op zoek naar een mom bag waar alles in past? We zetten de mooiste exemplaren op een rij.

Ook te gebruiken voor een weekendje weg zónder kinderen natuurlijk 😉

Denise Roobol

De XL Shopper van Denise Roobol is niet alleen mega stylish, maar ook ruim genoeg voor jouw spullen én die van je kroost. Bovendien is-ie helemaal gemaakt van vegan microfiber leer. Hartstikke verantwoord dus. Voorzien van een overzichtelijke indeling, inclusief vakken om babyflesjes warm of koud te houden. Eenmaal uit de luiers? Dan gebruik je ‘m gewoon als laptop-, sport- of weekendtas.

Goed nieuws: sluit nu hier een jaarabonnement af (16x Kek Mama) en ontvang de Denise Roobol XL Shopper cadeau. Je betaalt dan maar €121,60 in plaats van €311,59. Da’s maar liefst €189,99 voordeel. Dit is een tijdelijk aanbod en op=op.

Studio Noos

Inmiddels een echte klassieker: de teddy tas van Studio Noos. Zo zacht dat je er haast een dutje op zou willen doen. De shopper past makkelijk om de beugel van je kinderwagen, waardoor je altijd alles bij de hand hebt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Shop ‘m hier.

Ateljé

Als er één tas is die je niet zomaar kwijtraakt, is het deze wel. Met deze puffy bag van Ateljé, het merk van voormalig LINDA.meiden-hoofdredacteur Yara Michels, trek je heel wat bekijks. Gelukkig is-ie met de verschillende zakken en het verstelbare hengsel ook hartstikke functioneel. Shop ‘m hier.

Lees ook: Luiertas kopen: waar let je op?

Oysho

Een luiertas zonder veel poespas, maar mét genoeg ruimte voor je halve inboedel. Lekkende fles of vervelende koffievlek? Dan gooi je de stoffen tas gewoon in de wasmachine. Wel zo praktisch. Shop ‘m hier.

Name It

Kijk nou wat een dotje, deze luiertas van Name It. Het ruime binnenvak is groot genoeg voor al je hebben en houwen. En met het handvat en extra verstevigd hengsel, zeul je al die spullen gemakkelijk mee. Ook handig: er zit een verschoonmatje bij. Shop ‘m hier.

Bugaboo

Draag je liever een rugzak? Dan is deze tas alles wat je nodig hebt. Compleet met handige opbergvakken (ook een voor je laptop!) en uitneembare verschoonmat. Heb je ook een Bugaboo kinderwagen? Dan klik je ‘m gemakkelijk aan de beugel. Shop ‘m hier.

MYoMY

Deze leren tas van MYoMY is zo chic dat niemand in de gaten heeft dat je er vijf luiers, drie flesjes en twee rompers in verbergt. Maar dat kan allemaal, want er zijn vakken genoeg. Shop ‘m hier.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg een gratis XL Shopper van Denise Roobol.