5x dit zijn de leukste UV-pakjes voor je baby

06.06.2020 12:12
leukste uv-pakjes kind Beeld: Shutterstock

Als je met je baby naar het strand gaat, wil je hem natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen de felle zon. Dat doe je door hem goed in te smeren én een UV-pakje aan te trekken. Eén van deze bijvoorbeeld.

Met een UV-zwempak bescherm je je baby tegen de felle zon. Hiermee voorkom je dat hij op zijn armen, benen of borst verbrand. Er bestaan UV-pakjes met korte en lange mouwen of broekspijpen en sommige hebben een doorlopende rits bij de benen: handig om makkelijk de luier te verwisselen. Ben je op zoek naar een leuk UV-pakje voor je kind, kijk dan eens naar deze:
 

Beach & Bandits

In dit pakje wordt ruim 97 procent van alle UV-stralen tegengehouden. De rits zit bij de nek, dus je trekt ‘m zo bij je kind aan en uit. En daarna droogt-ie ook heel snel, want de stof is lekker licht.

Je koopt ‘m hier.

 

Petit Crabe

Handig: lange mouwen en lange broekspijpjes. Zo bescherm je zowel de armen als de benen van je kleine tegen de zon.

Je bestelt dit pakje hier.

Lees ook:
Zo lang kun je zonnebrand bewaren >

Snapper Rock

Met blauw-witte strepen én fijne, zachte stof maakt je kind in dit pakje de blits op het strand. Of in je achtertuin, want hiermee in je eigen zwembad plonsen kan natuurlijk ook.

Je bestelt het pakje hier.


 

Playshoes

Door de blauwe kleur én witte hartjes is dit pakje stoer en lief tegelijk. Handig: door de kinbescherming kan je kind zich nooit bezeren bij het aan- en uittrekken.

Je koopt ‘m hier.


 

Beach & Bandits

Met dit pakje kan je kind uren plezier hebben in het zwembad of op het strand en doet hij de naam erop eer aan: Sun Child. Wel regelmatig z’n armen en benen insmeren.

Bestel ‘m hier.