In samenwerking met Kek Mama

Heerlijke koffie en me-time: dit Moederdagcadeau heeft alles wat je wil

04.05.2023 09:00
koffie-in-de-ochtend

Niets lekkerder dan de dag beginnen met een goede kop koffie en een momentje voor jezelf. Best ingewikkeld als moeder, maar de Moederdagactie van Nespresso maakt het je wel een tikkie makkelijker.

Ideaal om je eigen moeder cadeau te doen of deze subtiel bij je kind te pitchen.

Moe, moe, moe

‘Moeder is het meervoud van moe,’ grappen we weleens. Toch is hier geen woord aan gelogen, want die krampjes, doorkomende tandjes en ongelukjes in bed zijn stuk voor stuk funest voor je nachtrust. Zo gek is het dus niet dat je ‘s ochtends snakt naar een stevige bak koffie.

De klassieke espresso-ervaring

Nespresso snapt dit als geen ander en weet sinds jaar en dag wat moeders écht nodig hebben: koffie met de klassieke espresso-ervaring. Oersimpel te maken en zo lekker dat je ‘m nooit koud laat worden (voor zover je nakomelingen dat toelaten). Hoe ze deze kwaliteit bij Nespresso voor elkaar krijgen? Simpel. Door continu op zoek te zijn naar de beste koffiebes en koffieboeren op te leiden in het gebruik van duurzame landbouwtechnieken. De koffiebranders en – malers zorgen voor de beste branding en aroma’s, en de capsule van aluminium beschermt de koffie. Hierdoor blijft jouw kopje koffie verser dan vers.

De lekkerste smaken

Over de capsules gesproken, je hebt voor iedere smaak wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Hazelino Muffin’, ‘Caramel Cookie’ en ‘Vanilla Custard Pie’? Deze zijn perfect als je na een drukke dag uitgeteld op de bank ligt en wel een shotje energie kan gebruiken. Ook lekker, vooral in de zomer, de capsules speciaal voor ice coffee. Heerlijk verfrissend en een bom van energie.

Extra cadeau

Om moeders extra in de watten te leggen op 14 mei, krijg je bij aankoop van een Original machine en 100 capsules voor €15 nu een voucher voor een Moederdagcadeauset van Rituals (t.w.v. € 59,90). Want, zo vindt Nespresso: moeders verdienen wel een goede portie me-time op z’n tijd. En met heerlijke koffie en de lekkerste bad-/doucheproducten haal je het beste uit dat zeldzame momentje voor jezelf.

Shop hier alle Moederdag-aanbiedingen van Nespresso.