Last minute cadeautip: vier Vaderdag op een kindvriendelijk festival

15.06.2024 12:52

Zoek je nog een last minute vaderdagcadeau? Look no further! Aanstaande zondag vindt namelijk de derde editie van Kidsstock plaats in Rotterdam. Een perfect uitje, want het is een festival voor het hele gezin!

Kidsstock Festival barst zondag los aan de prachtige Kralingse Plas in Rotterdam. En geloof ons, je wilt dit niet missen!

Feestje voor jong en oud

Kidsstock is een feestje voor jong en oud. De kleintjes kunnen losgaan en meezingen met de vrolijke liedjes van Dirk Scheele. Maar ook voor de ouders is het genieten. Wil je je kind z’n allereerste rockervaring geven? Check dan de tributeband ‘Smoorverliefd op Doe Maar’ en laat ze kennismaken met de hits van toen. Nostalgie, here we come!

Creatief en actief

Naast alle muzikale knallers is er ook genoeg te doen voor de creatieve en actieve kinderen. Het knutselplein wacht op kleine Picasso’s en bij de Circusfabriek leren ze de coolste trucs. En geen festival zonder heerlijk eten natuurlijk! Bij Kidsstock kun je zeker smullen. Van ijsjes tot pannenkoeken en van pizza’s tot burgers. Begin je dag goed met een koffie van Ketelbinkie en later op de dag kun je jezelf trakteren op een verfrissende cocktail. Want hé, het is ergens altijd vijf uur, toch?

Voetbalfans opgelet

Is jouw partner nu een voetbalfanaat? Geen probleem! Aan de voetballiefhebbers hebben ze ook gedacht: de EK-wedstrijd wordt uitgezonden in de Beach Arena op een groot scherm. Zo hoeft niemand iets te missen. Of je nu van voetbal houdt of juist niet, Kidsstock heeft echt voor ieder wat wils.

Kortom, trek je leukste festivaloutfit aan en bezoek het Kidsstock Festival voor een dag vol fun, muziek, en heerlijk eten. Tickets koop je hier.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama