Van de Avanca Bluetooth Audio Earmuffs worden we ronduit hebberig. Met deze draadloze oorwarmers blijven je oren namelijk niet alleen lekker warm, maar kun je ook nog eens luisteren naar je favoriete muziek. Dat gefriemel met die onhandige draden is dus voorgoed verleden tijd. Kek Mama's Maureen is fan en vertelt in haar vlog alles over deze fijne oorwarmers. 

 

Wil je deze oorwarmers winnen? Wij mogen 8x Avanca oorwarmers t.w.v. € 79 weggeven in kleur naar keuze.

 

Doe mee & win

Heb je een peuter, dan kun je er donder op zeggen dat-ie alles wat hij tegenkomt in zijn mond wil stoppen. Of in z’n neus, zoals het Amerikaanse jochie Jayce deed. Onmogelijke opgave om het er zonder drama uit te krijgen, zou je denken. Dat geldt echter niet voor vader Josh: die bedacht deze geniale oplossing – en ach, het snot nam hij maar op de koop toe.


Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

In huize Eden-Laurenz zitten Mark en Bobbi niet stil: de twee gaan op barista-cursus om de ene na de andere goddelijke cappuccino te kunnen maken - en dat is zo makkelijk nog niet. Wel nuttig, want door de doorkomende kiezen van Brandon (lees: slapeloze nachten) kunnen ze wel een goeie bak gebruiken.

Bron: LINDA.tv

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >