Wij zijn fan van ‘Over Eva’, de ontbijtsoap van Libelle. Iedere ochtend om 07.30 staat er een nieuwe aflevering online, maar we snappen het als je dan middenin in de broodtrommels en gymtassen zit.

 

Gelukkig kun je alle afleveringen terugkijken. Gewoon tijdens de lunch, op de wc of ’s avonds op de bank. Hier kun je de eerste twee afleveringen terugzien!

 

Over Eva

Het eerste seizoen begint als veertiger Eva terugrijdt nadat ze haar oudste zoon heeft helpen verhuizen naar Utrecht. Overmand door emoties en verblind door tranen ziet ze een van rechts komende vrachtwagen niet. Dan wordt alles zwart: Eva ligt in coma en volgens de dokter is de kans dat ze nog wakker wordt, heel klein. In 22 afleveringen van 3 minuten ontvouwt zich een intrigerend verhaal.

 

Cast

Actrice Elle van Rijn vertolkt de hoofdrol, maar ook Kees Boot, Alwien Tulner en Karien Noordhoff zijn in de soap te zien.

Van het eten van hondenvoer tot poetsen met een tandenborstel die eerst in de wc heeft gehangen: deze internationale celebs vertellen wat het meest smerige is wat hun kinderen ooit hebben gedaan. Zo zie je maar: zelfs zíj hebben het niet altijd makkelijk...

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Ook deze week geeft Saar Koningsberger ons weer een kijkje in haar (gezins)leven. Zo traint ze voor een nieuw programma, kookt ze met haar moeder én krijgt ze de slappe lach van dochter Scottie, die nieuwe geluidjes heeft uitgevonden.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >