Wij zijn fan van ‘Over Eva’, de ontbijtsoap van Libelle. Iedere ochtend om 07.30 staat er een nieuwe aflevering online, maar we snappen het als je dan middenin in de broodtrommels en gymtassen zit.

 

Gelukkig kun je alle afleveringen terugkijken. Gewoon tijdens de lunch, op de wc of ’s avonds op de bank. Hier kun je de eerste twee afleveringen terugzien!

 

Over Eva

Het eerste seizoen begint als veertiger Eva terugrijdt nadat ze haar oudste zoon heeft helpen verhuizen naar Utrecht. Overmand door emoties en verblind door tranen ziet ze een van rechts komende vrachtwagen niet. Dan wordt alles zwart: Eva ligt in coma en volgens de dokter is de kans dat ze nog wakker wordt, heel klein. In 22 afleveringen van 3 minuten ontvouwt zich een intrigerend verhaal.

 

Cast

Actrice Elle van Rijn vertolkt de hoofdrol, maar ook Kees Boot, Alwien Tulner en Karien Noordhoff zijn in de soap te zien.

Na een traject van 2,5 jaar is presentatrice Saar Koningsberger zwanger. Om dit mooie nieuws met iedereen te kunnen delen, publiceert ze dagelijks een vlog. Wij selecteren elke week de leukste voor je, met vandaag: tips voor het gebruik van hydrofiele doeken. "Het schijnt een magisch ding te zijn waar je van alles mee kunt en je moet er minstens 25 hebben! 25?!"

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Het waren weer drukke dagen in huize Eden en Laurenz: Brandon heeft last van doorkomende kiezen, zo heftig dat-ie er al nachten van moet overgeven. Dus slapen? Daar komt het niet van. Bobbi: 'Niet te doen. Het is echt heel zielig.'

Bron: LINDA.tv

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >