In samenwerking met Kek Mama

Weekendje weg met het gezin: dít heb je nodig

13.09.2021 09:30
weekendje weg met gezin hp printers

Kleding ingepakt, snacks in de auto? En waren de hotelbevestiging of toegangsbewijzen nou geprint? Met deze makkelijke tip is alles snel onder controle en ontbreekt zelfs het huiswerk of die kleurplaat niet op de achterbank.

Documenten en pretparktickets in de aanslag

Vaak is er lastminute nog wat belangrijks te printen in de hectiek van je gezin. Geen nood: HP+ is het slimme printsysteem dat voor jou vooruitdenkt, zodat je printer veiliger, duurzamer en áltijd gebruiksklaar is. Je kan vanaf je telefoon HP+ printers aansturen met een handige app en in het dashboard kun je makkelijk al je printopdrachten in de gaten houden. Door de Private Pickup kun je ‘nu’ printen en reispapieren, doktersrecepten of pretparkkaarten later ophalen. Je voert dan jouw inloggegevens als je bij de printer bent, wel zo veilig. Komt het ook niet in verkeerde handen.

Geen stress, altijd inkt

Nooit meer zonder inkt? Met HP+ is het handig om inkt en toner thuis te laten bezorgen door middel van Instant Ink. Wanneer de printer bijna zonder inkt zit, geeft de printer een seintje en bezorgt HP automatisch de catridges die de printer nodig heeft. HP Instant Ink is een maandelijks abonnement, afgesteld op het aantal geprinte pagina’s. Ook daar hoef je dus zelf niks meer voor te doen. Zes maanden Instant Ink zit al inbegrepen bij HP+.

Slim voor het milieu

Een hele opluchting: bij HP+ planten ze bomen of beschermen ze bossen voor elke pagina die je print. Door middel van de functie Forest First investeer je in het herstel en behoud van gezonde bossen en duurzame projecten. Ook stuur je gewoon jouw lege inktcartridges in de voorgefrankeerde envelop die je ontvangt makkelijk naar HP toe, zodat zij deze kunnen recyclen.

Last minute huiswerk printen kan altijd

Wellicht helaas voor je kind, maar HP+ werkt overal. ‘Geen tijd om mijn huiswerkopdracht te printen’ telt dus niet meer na dat fijne weekendje weg. Je kan vanaf je telefoon HP+ printers aansturen en dus onderweg van een dagje uit, voor de volgende dag alvast het huiswerk afdrukken, of ja, die kantoornotulen, om zo snel weer aan de slag te kunnen.

Extra nagenieten van deze fijne familie-trip

Wil je jullie leuke uitje helemáál gezellig afsluiten, stuur dan alvast de leukste foto’s op afstand naar je printer, voor extra napret bij thuiskomst. De HP Smart app van HP verbindt makkelijk met je printer, zodat je altijd overal kan scannen en printen en je printer kan afsluiten na gebruik. Heb je direct een leuke herinnering en verdwijnen je foto’s niet op die uitpuilende filmrol van je telefoon. Wel zo leuk.

Maak kennis met HP+

Slim printen voor het hele gezin is superhandig. HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat je printer veiliger, productiever, duurzamer en altijd gebruiksklaar is. Meer informatie? Kijk gauw op HP.com 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >