Trouwplannen? Dit is je (betaalbare!) droomlocatie

11.09.2019 09:00
betaalbare trouwlocatie

Een strandbruiloft, dat is alleen weggelegd voor een handjevol gelukkigen op exotische locaties, toch? Welnee! Wie heeft Ibiza nodig, als je ook in Zandvoort in tropische sferen kunt trouwen?

De kinderen spelend in het zand, de gasten op het terras aan de bubbels, het geluid van de golven op de achtergrond; een mooier decor is bijna niet denkbaar. En steekt het Hollandse weer onverhoopt de kop op? Ook geen probleem. Beachclub No5 in Zandvoort is van binnen ook heel gezellig, en met een haardvuur extra romantisch.

 

Winterbruiloft

De strandclub is het hele jaar geopend, wat dus zelfs een strandbruiloft in de herfst of een winter-event mogelijk maakt. En geef je je gasten graag iets extra’s? Je kunt er onder andere ook suppen. Of wat je verder maar wilt, want het personeel van de beachclub denkt van A tot Z met je mee.

 

Lees ook:
6x de mooiste stranden om te trouwen >

 

Privéstrand

Als je nog geen trouwplannen had, zou je ze er spontaan van krijgen. Maar ook voor andere feestjes is de locatie ideaal. BeachclubNo5 heeft namelijk ook een besloten zaal, mét privéterras en – strandgedeelte. Wat dacht je van een kraamfeest of een huwelijksjubileum? Óf gewoon een vergadering van je werk natuurlijk; niets werkt immers zo productief, als een inspirerende omgeving. Mét afsluitende borrel, uiteraard.

Meer weten over trouwen op het strand bij BeachclubNo5? Klik dan hier.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >