In samenwerking met Kek Mama

Spectaculair: in dit bijzondere park staat je kind oog in oog met wilde dieren

19.08.2021 11:57

Ga eens op bezoek bij het pasgeboren olifantenstiertje Ka Yan, ontdek de ijsberen of beleef het toffe klimparadijs. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen maak je samen een avontuurlijke wereldreis in één dag: zeker de moeite waard voor het hele gezin. 

In WILDLANDS beleef je verschillende werelden, zoals de kleurrijke jungle en de hete savanne. Maar ook het ijskoude poolgebied, waar je oog in oog staat met de ijsberen. Ontdek meer dan tweehonderd diersoorten, van leeuwen tot kleurrijke vlinders. De dieren hebben hier lekker de ruimte in hun natuurlijke habitat. 

In de jungle

Er is zoveel te doen. Tijdens de boottocht over Rimbula River vaar je langs de oevers van het groene oerwoud tussen de eilanden van de slingerapen door, vlak langs het Makiwoud en het Gibboneiland. En als je geluk hebt, nemen de olifanten een bad vlak naast jullie boot. Kortom: een ervaring die je nooit meer vergeet.

Klimmen, klauteren, glijden en graven

Het overdekte Animazia is een waar XL-speelparadijs voor klimgeitjes en andere kinderen. Het zit vol verrassingen zoals een piratenschip, Maya-tempel, doolhof en aquaria met tropische vissen. Ga ook zeker op bezoek bij de indrukwekkende groene zeeschildpadden en naakte molratten. Of laat je kinderen zelf lekker uitrazen, terwijl jij geniet van verse koffie. 

 

Spring in de trucksafari

Maak een avontuurlijke trucksafari over de savanne waar je neushoorns, zebra’s en giraffen voorbij ziet komen. In het Kifaru Ranger Station, de nieuwste savannelodge in Serenga, is informatie over stroperij en het goede doel Save the Rhino te vinden. Doe hier ook een ranger-examen en ontdek hoeveel jij weet over de dieren en natuur.

 

Rillingen op de Noordpool

Wat weet je eigenlijk van ijsberen? Onderin het Poolstation in de IJsberenbaai kun je zien hoe soepel en makkelijk ze onder het water bewegen. Je moet trouwens niet verbaasd staan als zij júllie eens van dichtbij willen bekijken. Neus aan neus met de koning van de Noordpool; dit vertellen je kinderen nog lang aan hun vrienden. 

Racen in de familie-achtbaan

Liever wat snelheid? In WILDLANDS vind je gave attracties. Wat dacht je van een wedstrijdje racen in een snelle achtbaan? Tweestryd is de eerste duellerende familie-boomerangachtbaan van Nederland. Het is zelfs de langste ter wereld. Scheer vanaf 20 meter hoogte rakelings langs elkaar heen in een bloedstollende race. Daarna weer bijkomen met een lekker taartje of limonade op het terras.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen 

In WILDLANDS kijk je met andere ogen naar de natuur en beleef je met het hele gezin spannende leerzame en inspirerende avonturen. Bestel hier je ticket. 
 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >