In samenwerking met Kek Mama

6x romantisch weekend weg (met kids) in eigen land

07.03.2024 19:00

Da’s pech, romantiek weg? Op deze fijne overnachtingsadresjes vind je weer tijd voor elkaar.

Dubbelchalet-pret

Een weekend in accommodatie Tribu Kids Top TV op Vakantiepark De Rotonde betekent dubbelpret. Op deze heerlijke camping van Capfun in Enspijk staan twee stacaravans – met gedeeld terras – op een grote staanplaats van 170m². Eentje voor de kids en eentje voor jullie? Ook gezellig om te delen met een bevriend stel of met de hele familie.

Cocktail-tijd?

Op het privéterras aan de beachrooms bij Zandpaviljoen Pier 7 in Vlissingen denk je maar aan één ding: tijd voor een sex on the beach. Met uitzicht op het strand houd je je spelende kids makkelijk in de gaten. Hebben jullie even tijd voor elkaar. Proost!

Hoogtepunt

Bij Camping Torentjeshoek in Dwingeloo zal het aan de accommodatie niet liggen. Overnachten in de Dom’Up – een tent hangend tussen twee bomen – een bosboot of Skylodge: dat is nog eens een hoogtepunt.

Beestenboel

Met hun ruime familiesuites, een speelkamer voor kinderen en het Klimbos om de hoek is Hotel ‘t Speulderbos in Garderen een echt familiehotel. Ook je hond is hier welkom. Mocht je er zelf een beestenboel van willen maken, ze hebben hier een babyfoon- en zelfs oppasservice.

Rust in de tent

In de Artcamp – een kunstwerk van drie tenten – heb je ‘s nachts lekker je eigen plekje. Kom overdag weer samen, waarbij je ruime keuze hebt uit familieactiviteiten. Camping de Wildhoeve ligt vlak bij Apenheul, Burgers’ Zoo, De Julianatoren, Kasteel Cannenburch en Bakkerijmuseum.

Vrijheid blijheid

De sfeer van vroeger en het comfort van nu – deze omschrijving zou zomaar eens een relatiewens kunnen zijn. Het beschrijft in ieder geval de mooie vakantiehuisjes in Limburg bij Hoeve de Vrijheerlijkheid. Met een autovrij terrein om te spelen en GaiaZoo, subtropisch zwembad Mosaqua en het Sprookjesbos in de buurt.

Op kidsproofvakantie.nl vind je nog veel meer leuke vakantietips.

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.