Reizen met kinderen wordt een makkie met deze gadgets

29.05.2018 07:33
Reizen met kinderen vtech

Jullie rijden de straat nog niet uit en je hoort al: ‘Mam! Hoe ver is het nog naar de camping?’ Wanhoop niet, dit zijn de beste zoethoudertjes tijdens de reis naar jullie vakantieadres.

Je kunt het natuurlijk proberen met kleurpotloden, een boekje of klassieke reisspelletjes (‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet…’) maar er zijn ook nieuwe aanwinsten op de markt die jouw kinderen gegarandeerd langere tijd vermaken tijdens de reis.

 

Slimme camera

Is jouw kind een creatieve wizz-kid en dol op technische snufjes? Zoek niet verder, de Kidizoom Duo 5.0 van VTech is zijn perfecte match. Deze slimme camera maakt geen ‘gewone’ vakantiekiekjes, maar vlijmscherpe beelden dankzij 5 megapixels, 4x digitale zoom en een automatische flitser. De foto’s en video’s kunnen naar hartenlust bewerkt worden met gave effecten. En er is meer: je kunt er stemmen mee opnemen én vervormen (dikke pret natuurlijk) en er zitten spellen op met een bewegingssensor. De camera heeft ook een Mp3-speler, plus koptelefoon. Die lange autorit naar Italië wordt hiermee een eitje! Kidizoom Duo 5.0 is in roze en blauw verkrijgbaar.

De adviesverkoopprijs is € 69,95. Geschikt voor 3-12 jaar. Kijk op Vtechnl.com voor meer info.

 

Voor alle mini-vloggers

Waarschijnlijk droomt jouw kind er ook van om de nieuwste Djamila Verhoef of Enzo Knol te worden. Oefening baart kunst, dus laat hem tijdens het inchecken, eindeloos wachten bij de gate en de lange vlucht lekker in de weer gaan met de Kidizoom Action Cam 180°. Deze stevige foto- en filmcamera – niet onbelangrijk: een valpartij wordt ‘m niet meteen fataal –  staat werkelijk bol van de nieuwste techniek. Zo is er een 1.8 inch kleuren lcd-scherm en een 180° draaibare lens voor het maken van de beste selfies. Ook heeft-ie standaard 128MB geheugen, een ingebouwde oplaadbare accu en een waterdichte behuizing (zoals gezegd, dit ding kan wel wat hebben). Met de bijgeleverde accessoires kan hij overal op gemonteerd worden: pols, fiets of surfboard. Laat de actie maar komen!

De verkoopprijs is € 59,95. Geschikt voor 5-12 jaar. Kijk op Vtechnl.com voor meer info.

 

Oók klokkijken

Uren zoet zijn met een horloge: het kan echt. De Kidizoom Smart Watch DX van VTech heeft een ingebouwde camera waarmee je kind probleemloos foto’s en video’s maakt, om die vervolgens met gave effecten, kaders en filters te bewerken. Verder zitten er spelletjes op en een functie om stemmen op te nemen en te vervormen. Eenmaal uit de auto of het vliegtuig wordt de pret nog groter. Het horloge telt stappen, snelheid, tijd, dansen en springen. Een geinige stimulans voor je kind om lekker te bewegen. En o ja, je kunt er natuurlijk ook mee klokkijken, zowel analoog als digitaal. Dat zouden we bijna vergeten.

De verkoopprijs is € 54,95. Geschikt voor 5-13 jaar. Kijk op Vtechnl.com voor meer info.