Lunchen in Arnhem met kinderen: hier moet je zijn

21.10.2019 21:31
lunchen-in-arnhem-met-kinderen

Van Burgers’ Zoo tot het Watermuseum: Arnhem heeft voor kinderen heel veel te bieden. Nog mooier dat je tussendoor kunt aanschuiven bij een van deze lekkere lunchtenten in de stad.

Pannenkoekenhuis Den Strooper

Dé ideale plek als je toch al van plan was om naar Burgers Zoo te gaan, want dit pannenkoekenhuis ligt er zowat om de hoek. Niet alleen de ballenbak, ook de menukaart is fijn: hier kom je creaties tegen waar je niet eerder van hebt gehoord. Een spinaziepannenkoek met een topping van parmaham, gerookte zalm of geitenkaas, bijvoorbeeld. Moeten we nog meer zeggen?

 

Boerderijcafé De Hooijmaat

Eerst de boerderijdieren aaien, dan naar de grote speelwei en vervolgens een boeren bammetje, versierpannenkoek, dubbeldikke tosti of een krentenbol. Op deze plek is je kind de hele dag zoet.

 

Lees ook
10x de leukste uitjes in Arnhem met kinderen >

 

Little Things

Al is je kind nog zo jong, in dit boetiekje slash kidscafé kan je ‘m gewoon zijn gang laten gaan met het speelgoed. En dat terwijl jij een taartje naar binnen werkt en je vergaapt aan de mooie kleding.

 

Rawsome

Hier verkopen ze alleen maar rauwe producten. Niet alleen is de menukaart gluten- en zuivelvrij (handig als je kind allergieën heeft), ook gebruiken ze geen geraffineerde suikers. De proeverij met onder andere lijnzaadcrackers en tapenades is een aanrader. 

 

De Tostibar

Puur, natuurlijk, gezond en vers; dat is wat ze bij De Tostibar belangrijk vinden. Ze hebben een kleine kaart, maar daardoor wel tosti’s van de beste kwaliteit. Én; elk seizoen komen ze weer met nieuwe smaken. Vergeet trouwens ook de verse sappen niet, want die zijn hier ook verrukkelijk.

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >