In samenwerking met Kek Mama

Hiér beleef je een geweldig Sinterklaasfeest

30.09.2019 12:00
sinterklaas on ice

O, kom maar eens kijken… bij de grootste schaatsshow van het jaar: Sint on Ice. Verwonder je over de spectaculaire schaatsacts van de Pieten, ontmoet natuurlijk de sint en zing mee met de gezelligste Sinterklaasliedjes in Oud-Hollandse sferen.

Jim Bakkum en Maud Mulder op de schaats

Je gezin verrassen met een uitje naar het grootste Sinterklaasfeest van Nederland? Doen. Op 22, 23 en 24 november vinden er voor het eerst zeven grote Sintshows op het festivalterrein van Autotron ‘s-Hertogenbosch plaats. Jim Bakkum en Maud Mulder (vervanger van Bettina Holwerda) presenteren de schaatsshow Sint on Ice.

 

Feest op festivalterrein van Autotron ’s-Hertogenbosch.

In de één uur durende show nemen Jim en Maud de Sint en zijn pieten mee op een schaatsavontuur. Het wordt een schaatsshow waarbij de kinderen op het puntje van hun stoel zitten, ze alle Sinterklaasliedjes mee mogen zingen en jij geniet van een geweldig oer-Hollands feest in winterse taferelen. Voor en na de voorstelling zijn er leuke Sinterklaasactiviteiten op het festivalterrein van Autotron ’s-Hertogenbosch.
 

Logeren

Is ’s-Hertogenbosch voor jou wat ver? Dan kun je kiezen voor een exclusief arrangement in combinatie met Vakantiepark Dierenbos. Dit park ligt naast Autotron ’s-Hertogenbosch. Zo maak je er direct een gezellige mini-break van. Ook het vakantiepark is dan helemaal in Sinterklaassfeer. Je krijgt 15% korting op je overnachting en gratis tickets voor Sint on Ice.

 

Beleef Sint on Ice op 22, 23 of 24 november 2019 in Autotron ’s-Hertogenbosch. Geniet van een uur lang schaats-, zang- en dansplezier met Sinterklaas en Pieten. Bestel hier kaarten www.sintonice.nl