Hebben! Zangeres Tabitha slaat handen ineen met draagzakkenmerk ByKay

30.09.2021 11:43
tabitha draagzak

Zangeres Tabitha beleeft momenteel haar eerste jaar als moeder: afgelopen maart beviel ze van dochtertje Imaya. Ze neemt de kleine uiteraard graag mee naar buiten de natuur in, maar doet dat het liefst wel comfortabel en in stijl. De vraag om een eigen collectie te ontwerpen voor draagzakkenmerk ByKay kwam dan ook als geroepen.

Tabitha ontwierp samen met het team van ByKay de naar haar dochter vernoemde IMAYA-lijn.

 

Liefde voor natuur

‘Het kleurenpallet is met zorg samengesteld, geheel naar Tabitha’s smaak. Haar liefde voor de natuur en veganistische leefwijze zijn hierin terug te vinden’, omschrijft ByKay de lijn op hun website. Zo is het vegan ‘leren’ label op de items gemaakt van 100% gerecyclede petflessen en bestaat de verpakking uit enkel gerecycled karton.

 

Rib Velvet en teddy

De lijn bestaat uit een stoere draagzak van hippe ‘Rib Velvet’ in een warme, chocoladebruine kleur. De handige ‘Click Carrier Classic’ is te dragen op je buik, heup en rug, en is geschikt voor alle seizoenen. Om het voor jou en je kindje extra aangenaam te maken in de koudere herfst- en wintermaanden, is er ook een speciale winterversie van de draagzak verkrijgbaar, met een zachte, taupekleurige teddyvoering.

Nog meer comfort krijg je dankzij de los te shoppen ’teddy cover’, en soort hoodie-achtige trui-hoes voor over de draagzak heen, eveneens gemaakt van die ultracosy teddystof. Inclusief fijne buidelzak om je eigen handen in warm te houden. Handig: de cover is ook over de kinderwagen of de maxicosi te gebruiken.

 

Alle items van de Tabitha x ByKay-collectie zijn limited edition en vanaf nu te pre-orderen via de website van ByKay.

 

 

 

Ook toe aan iets moois voor jezelf? Hier scoor je de exclusieve collectie (vol zwierige jurken) van Miljuschka Witzenhausen.

Bron: ByKay

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >