In samenwerking met Kek Mama

Familie-uitje: déze toffe voorstelling van Annie wil jij niet missen

12.04.2022 08:57

Ideaal voor tussendoor of in de meivakantie: samen met je kind naar de wereldberoemde musical Annie in DeLaMar. Heerlijke nostalgie, meezingen met de bekende hits als Tomorrow en It’s a hard knock life, terwijl je lacht en huilt met de leukste roodharige heldin .  Natuurlijk gezongen en gesproken in het Nederlands.

Annie is voor drieënhalve week weer even terug, exclusief in het fijne DeLaMar in Amsterdam. Beleef het levensverhaal van Annie als stoer meisje van nu, dat opgroeit in het weeshuis van de gemene Miss Hannigan (gespeeld door Lucretia van der Vloot). Samen met de andere weeskinderen komt Annie in opstand tegen Miss Hannigan en probeert ze haar echte ouders terug te vinden. Maar wanneer miljardair Oliver Warbucks (Tjebbo Gerritsma) Annie besluit te helpen in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending. Smullen, deze voorstelling. En een supergezellig dagje samen uit.

Aan de bubbels en appelsap

Natuurlijk hebben jij of je kind in de pauze of na de voorstelling zin in een lekker drankje. Komt mooi uit: je ticket is inclusief een gratis drankje naar keuze.

Wil je nog meer verwennerij met gemak en lekkers? Reserveer dan vooraf een borrelarrangement. Dat wordt dan voor je klaargezet in het Grand Café of één van de foyers van het theater. Ideaal: hoef je  ook niet meer bij de bar te wachten.

 

De toffe voorstellingen van Annie zijn te zien van 15 april t/m 8 mei 2022. De voorstelling is vanaf 6 jaar en natuurlijk mag iedereen lekker meezingen met de bekende liedjes. Kaarten (vanaf € 29,95) bestel je op delamar.nl