Dit zijn de leukste kindermusicals van dit najaar

31.07.2019 20:42
kindermusicals najaar 2019 Beeld: Shutterstock

Genieten van de mooiste kostuums en meezingen met bekende liedjes: een musical is altijd een geslaagd uitje. Ook dit najaar staan er weer een paar parels voor kinderen op het programma. Wij zetten de leukste voor je op een rij.


Paw Patrol Live! 

De dag van de Grote Race in Avonturenbaai is aangebroken. Terwijl burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plotseling spoorloos verdwenen. Ryder roept direct de hulp in van Marshall, Chase en Skye. Lukt het om burgemeester Goodway op tijd te vinden?

Wanneer: tot 31 augustus

 

Anastasia

Bij deze musical ontdek je het  mysterieuze levensverhaal van Anastasia Romanov, de jongste dochter van de laatste Russische tsaar. Ze is een wees die als jonge vrouw op zoek gaat naar haar familiegeschiedenis. Die zoektocht leidt haar onder meer naar Parijs, waar ze verliefd wordt op Dimitri. Terwijl iedereen om haar heen een dubbele agenda blijkt te hebben, is maar één ding belangrijk: is Anya echt de illustere Anastasia Romanov of niet?

Wanneer: vanaf 22 september

 

Lees ook:
10x leuke bioscopen voor kinderen >

 

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks 

Het vervolg van de succesvolle musical ‘Dolfje Weerwolfje’. Dolfje rent op een nacht per ongeluk het Heksenbos in, waar hij van zijn opa eigenlijk niet mag komen. Hij leert Foeksia kennen, een grappige en lieve miniheks. Maar als de moerasheks erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangen genomen. Zal hij nog vrijkomen?

Wanneer: vanaf 13 oktober
 

De Sprookjesboom 

Een must see voor alle liefhebbers van de Efteling. De sprookjesbosbewoners ontdekken een echt mens in het Sprookjesbos: een houthakker. Al gauw is iedereen in rep en roer, want de man wil de Sprookjesboom omhakken. De bewoners van het bos moeten er alles aan doen om het Sprookjesbos te redden.

Wanneer: vanaf 13 oktober

 

Roodkapje

Fake Vonk is in het bos op zoek naar de Wolf, omdat hij hem wil interviewen. Een spannende zoektocht, maar als hij de Wolf eenmaal ontmoet, komt hij er achter dat die helemaal niet zo gevaarlijk is als iedereen denkt. Bovendien vertelt de Wolf hem het ware verhaal van Roodkapje…

Wanneer: vanaf 3 november

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >