Dit zijn de leukste binnenspeeltuinen in Groningen

14.10.2019 11:21
leukste-binnenspeeltuinen-groningen-kinderen

Hup, schoenen uit en de hele dag lekker klimmen en klauteren in een fijne binnenspeeltuin: daarvoor zit je in Groningen helemaal goed.

Ballorig

Rennen, springen, klimmen en glijden: hier zijn kinderen van 0 tot 12 jaar een hele dag zoet. De hal (ook in andere steden te bezoeken) is onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen – wel zo veilig.

 

Monkey Town

De jeugd kan lekker ravotten en voor jou is er WiFi en – voor de lekkere trek – een uitgebreide menukaart waar je je aan kunt vergapen. Neem het ervan, want je kind zie je toch een paar uur niet. Bekijk de website voor alle locaties.

 

Lees ook
11x leuke binnenspelletjes voor kinderen >

 

De Leeuwenborg

Hier kunnen kinderen voor een zacht prijsje ( van 1 tot 2 jaar € 4, van 2 tot 12 jaar € 6) de hele dag losgaan. Groot is het niet, maar juist hierdoor heb je genoeg overzicht en kun je je kind goed in de gaten houden. En af en toe lekker achterover leunen met een tijdschrift en een bak koffie.

 

Restaurants

Niets lekkerder dan na een drukke dag kunnen aanschuiven bij een goed restaurant. Hoe ideaal: ook daar heeft Groningen er genoeg van. Bekijk dit lijstje maar. Stuk voor stuk hartstikke kindvriendelijk én met genoeg keuze voor iedereen.

 

Meer uittips? Volg Kek Mama op Facebook >