Dit zijn de leukste binnenspeeltuinen in Flevoland

23.10.2019 20:14
binnenspeeltuinen_in_flevoland

Nog geen herfstvakantieplannen? Zet deze binnenspeeltuinen in Flevoland dan zeker op je lijst. De vraag is alleen of jij je kind aan het eind van de middag nog mee naar huis krijgt.

kids playground – Almere

Dit is een van de grotere binnenspeeltuinen in de omgeving. De allerkleinsten spelen in de peuterhoek op springkussens, ballenbakken en glijbanen, de grotere kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op de hindernissen, power tower, trampolines, glijbanen en in tunnels. Goed om te weten: volwassenen betalen €1,80 entree, inclusief koffie of thee.

 

Ballorig – Lelystad

Ballorig is het eerste indoor speelparadijs van Nederland (Ballorig bestaat sinds 1996). Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen in 41 vestigingen terecht voor fijn dagje uit. Ouders en begeleiders betalen geen entree.

 

Lees ook
Dit zijn de leukste kabouterpaden in Flevoland >

 

Avontura – Dronten

Of je kind nu wil schieten met ballenkanonnen of als een coureur in een elektrische auto wil rijden: in Avontura kan het. In het midden van het speelveld staan stoeltjes waar je de boel prima in de gaten kunt houden. Met koffie. En taart.

 

Maar er is meer…

Dus; als je toch in de buurt bent, sla dan ook deze uitjes in Flevoland niet over.

 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >