Deze buitenzwembaden hebben een fijne ligweide

14.06.2022 16:30
dat ging ff mis meer zwemmen Beeld: Shutterstock

Je kind vermaakt zich opperbest in het water, jij houdt een oogje in het zeil vanaf een heerlijke ligweide. Kan bij deze zwembaden prima.

De Fakkel – Ridderkerk

Binnen en buiten heb je hier genoeg vertier voor jong en oud. Het openluchtgedeelte is niet zo lang geleden gerenoveerd, waardoor alles er fris uitziet. De ligweiden liggen er netjes bij en de ligbedden en picknicktafels maken het af.
Adres: Sportlaan 8-10, Ridderkerk

Zwembad Sijsjesberg – Huizen

Dit enorme zwembad ligt midden in een prachtig bos. Je hebt de keuze uit meerdere baden, glijbanen en verschillende duikplanken. Op de minstens zo grote ligweide vind je verschillende speel- en watertoestellen.
Adres: Ericaweg 24, Huizen

Openluchtzwembad Wantijbad – Dordrecht

Hier hebben ze een speciale speelgracht met stromend water voor peuters en kleuters en rondom de groene ligweiden vind je allerlei speeltoestellen. Jij en grotere kinderen genieten net zo hard in het wedstrijdbad.
Adres: Badweg 12, Dordrecht

Lees ook
Dit moet je weten over zwembandjes (en dit zijn de alternatieven) >

Binnenmaas – Mijnsheerenland

Terwijl je kind spettert in het peuterbad, lig jij te bakken op de honderden meters gras. Fijn weetje: de baden zijn tot een aangename temperatuur van 22 ºC verwarmd.
Adres: Vrouwehuisjesweg, Mijnsheerenland

Openluchtzwembad Aardenburg

Dit zwembad ligt midden in een mooie, groene omgeving. Het bad is enorm en heeft ook nog een duikplank en kleine glijbaan. Rondom het zwembad is er een grote ligweide met een speeltuin, beachvolleybalveld, petanquebaan en een pannaveld.
Adres: Herendreef 57, Aardenburg

Aquacentrum Malkander – Apeldoorn

Met een groot buitenbad én fijne ligweide kun je je hier prima vermaken. De kinderen kunnen roetsjen van een supersnelle glijbaan en tijdens vakanties gratis meedoen met watervoetbal en een glijbaanrace.
Adres: Dubbelbeek 56, Apeldoorn

Bosbad de Paasbergen – Dwingeloo

Is je kind gek op snelle glijbanen? Dan moet je (met een glijbaan van dik 40 meter lang) hier zijn. Voor de kleintjes is er een pierenbad en de flinke ligweide heeft zon- en schaduwplekken. Ook leuk: het springkussen, een pannakooi, kabelbaan en volleybalvelden.
Adres: Anserpad 2, Dwingeloo

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.