7x heerlijke wellness hotels

29.08.2019 20:09
tips-wellness-hotels-nederland

Even lekker ontspannen? Blok wat dagen in je agenda en regel een oppas voor een weekendje wellness. In een van deze heerlijke hotels, bijvoorbeeld. Waar je in drie keer rollen vanuit je bed al in de sauna zit.

Thermen Bussloo – Voorst

Al vaker verkozen tot beste wellness van Nederland. Niet zo gek ook, want de keuze qua sauna’s is enorm, er is een Hammam, een zwembad en er zijn bubbelbaden. Ook voor een heerlijke beauty- of massagebehandeling kun je hier terecht. In de tuin is het met mooi weer goed toeven op de ligweide, aan het strand en in een ‘zentuin’.

 

Thermae 2000 – Valkenburg

Eén van de weinige wellness centra in Nederland met water uit eigen bron. Lekker ontspannen kan in de twee grote zwembaden, de bubbelbaden en in het speciale saunagedeelte. Ook lekker: wandelen over het blotevoetenpad en massages. Eten kan trouwens in een van de drie eetgelegenheden.

 

Hotel de Sterrenberg – Otterlo

In 2017 gerenoveerd, dus alles is gloedjenieuw. Je hebt er sauna’s, een Turks stoombad, tepidarium en twee zwembaden. Het restaurant heeft een ‘Bib Gourmand’ (een erkenning van Michelin) en dat proef je zeker.

 

Lees ook
En nu is het tijd voor mama: 5x heerlijke verwenpakketten >

 

Hotel Noordzee – Cadzand-Bad

Hier slaap je midden in de duinen aan de Zeeuwse kust. En dan mag je ook nog gebruik maken van de sauna, bio-sauna, het stoom- en zwembad – wat wil je nog meer.

 

Sanadome – Nijmegen

Sanadome beschikt net als Thermae 2000 over een eigen bron met heilzaam water. Aanraders? Het zoutwaterbad, de kruiden whirlpools en de stoomkamer. Én de cocktails aan de bar.

 

Parkhotel de Wiemsel – Ootmarsum

Dit hotel ligt in een prachtig groene omgeving midden in het hart van Twente. Het hotel heeft een buitenzwembad, een binnenzwembad en een spa met Finse sauna en Turks stoombad. Een massage of schoonheidsbehandeling is bij te boeken.

 

Fort Resort Beemster – Zuidoostbeemster

Niet alleen de buitenkant van dit hotel is spectaculair, ook binnen is het er luxer dan luxe. Sla vooral de panorama sauna niet over, want vanuit daar heb je prachtig uitzicht over het Noord-Hollandse Beemsterpolder landschap. ’s Avonds ontspan je bij het haardvuur in de kelosauna,  in het kruidenbad of één van de andere vier baden.

 

 

Wel zin in een saunabezoek, maar hoef je niet te blijven slapen: bekijk deze sauna’s eens.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >