7x de leukste uitjes in Zeeland voor kinderen

08.02.2018 11:59
uitjes-zeeland-kinderen

Of je nu met je kind wilt slapen bij de boer, graag naar een indoor speeltuin gaat of een van de mooiste plekken aan de Nederlandse kust wilt spotten: in Zeeland kan het.

Mini Mundi – Walcheren

In Mini Mundi is het schiereiland Walcheren in het klein nagebouwd en zie je de klokken van Arnemuiden en het stadhuis van Middelburg in miniformaat. Ook is er een pretpark met achtbaan, een indoor speeltuin met klimvulkaan en een speciale speelplek voor kinderen tot 4 jaar.

 

Speelpaleis Bambini – Vlissingen

Een snoezelhoek, speeltoestellen en een spectaculaire freefall-glijbaan, Speelcircus Bambini heeft het. En dat allemaal in thema.

 

Strandwandeling

Wil je het speelcircus met een leuke stad en strand combineren? Kan ook in Vlissingen. Vooral de slaapstrandhuisjes op het Nollestrand zijn de moeite waard.
 

Lees ook
13x de leukste (subtropische) zwembaden voor kinderen >

 

Zwemmen – Terneuzen

Aquadome Scheldorado heeft de fijnste attracties voor jong en oud. Is je kind het zwemmen even zat? Ga dan gewoon naar de filmhoek, kidsclub, het podium waar liveshows worden gegeven of de indoor speeltuin.

 

Skiën – Terneuzen

Als je kind liever wilt skiën, dan heeft Skidôme (ook in Terneuzen) voor iedereen een geschikte piste. De indoor sneeuwpiste is 220 meter lang en sleep- en bandliften brengen je naar de top.

 

Vuurtoren spotten – Westkapelle

Een van de mooiste plekken aan de kust is de vuurtoren Noorderhoofd in Westkapelle. Het wijdse uitzicht op zee in combinatie met deze toren geven je een ultiem vakantiegevoel. Neem een schepje, emmer of vlieger mee en laat je kind ravotten terwijl jij geniet van de omgeving.

 

Slapen bij de boer – Zoutelande

De familie de Visser doet er alles aan om het de kinderen op D’Ouwe Ploeg (met chalets en vakantiewoningen) naar de zin te maken – of ze nu eieren willen rapen of met de boer op de trekker willen. En het strand is lekker dichtbij.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >