7x de leukste binnenspeeltuinen in Gelderland

23.08.2019 10:31
binnenspeeltuinen voor kinderen Gelderland Beeld: Shutterstock

Van ballenbak tot ballonnenfontein: een dagje naar een indoor speeltuin is altijd een goed idee. Dit zijn volgens ons de leukste binnenspeeltuinen van Gelderland.

Schateiland Zeumeren  

In dit speelparadijs voelt je kind zich voor één dag een heuse piraat. Ga met hulp van een kapitein op zoek naar de schat, leef je uit in het grote speelkasteel en spring van het ene naar het andere eiland (en let op dat je niet nat wordt). Ook is er een leuk doolhof en aparte peuterspeelhoek.
Adres: Stroetweg 7, Voorthuizen

 

Megapret

Een complex van wel 1500 vierkante meter, dus hier is je kind wel even zoet. Hij kan zich uitleven op klimtoestellen, in verschillende ballenbakken en er is een stoere rodelbaan. Ondertussen relax jij op het terras – wil je kind weer opgehaald worden, dan wordt dat handig omgeroepen.
Adres: De Stegge 2, Lievelde

Pret Inn

De slogan van deze binnenspeeltuin: een wereld waar tijd vliegt. Als je kijkt naar de vele attracties – glijbanen, trampolines, ballenbakken – dan geloven we dat meteen. Doordeweeks zijn er speciale peuterochtenden.
Adres: Bolder 18, Heumen

 

Lees ook:
15x restaurants met een leuke kinderspeeltuin >

 

Monkey Town

Maakt niet uit hoe oud je kind is, hier kun je ‘m met een gerust hart laten spelen. Monkey Town biedt namelijk speeltoestellen voor kinderen van 0 t/m 14 jaar. Er is dus altijd wel iets te vinden dat je kind leuk vindt. Ook leuk: deze locatie heeft een Kids Escape Room.
Adres: Nieuweweg 201, Wijchen

 

Wamelland

Een grote binnenspeeltuin in het Land van Maas en Waal. Ook hier zijn de toestellen veilig, schoon en overzichtelijk. Wordt het zoeven van de glijbaan, een bezoek aan het spookhuis of spuiten met de ballenfontein?
Adres: Industriestraat 12, Wamel

 

Kids-Castle

Bij Kids-Castle vind je – hoe kan het ook anders – een enorm speelkussen in de vorm van een kasteel. Maar er is ook een blokkenhoek, klimmuur en nog veel meer. Extra leuk: ouders en begeleiders mogen zelf ook meespelen.
Adres: Veldweg 22, Hedel
 

Heggies Speelschuur

Nog zo’n speelwalhalla, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. Naast de binnenspeeltuin met tig leuke attracties kan je kind bij mooi weer de dierenweide bezoeken en rondrijden met skelters. Ondertussen vermaak jij je met de gratis wifi of de tijdschriftenkast – al heb je de Kek natuurlijk gewoon in je tas zitten.
Adres: Langeweg 14, Emst

 

Nog meer Kek Mama? Neem nu een abonnement >