6x leuke uitjes in de provincie Noord-Brabant

26.01.2018 10:58
uitjes provincie Noord-Brabant kinderen Beeld: Shutterstock

Een enorm trampolinepark, mooie grachten en het bekendste pretpark van Nederland: de leukste, kindvriendelijke uitjes in Noord-Brabant op een rij.

Montana Snowcenter – Valkenswaard

Natuurlijk zijn hier pistes met echte sneeuw waarop gedurende het gehele jaar geskied en gesnowboard kan worden, maar daarnaast vind je er een café-restaurant waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. Met uitzicht op de besneeuwde pistes, uiteraard.

 

Jumpsquare – Deurne

Dit grootste trampolinepark van Europa is gevestigd op vier verschillende locaties (Nieuwegein, Amsterdam, Gouda en Deurne) en er komen er dit jaar nog meer bij. Je hebt de Fun Area met 750 m2 aaneengesloten trampolines, de Trick Area met trampolines waarmee je extra hoog kunt springen en de Sport Area waar je kunt trefballen, basketballen of free runnen.

 

Grachtentocht – Den Bosch

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om door de grachten van Amsterdam te gaan varen, maar iets anders is ook weleens leuk. Neem bijvoorbeeld Den Bosch. Ook hier is het mogelijk om met verschillende boten het historische stadscentrum (en alles daaromheen) te ontdekken. Boeken kan hier.

 

Lees ook
6x low budget (en soms zelfs gratis) uitjes met kinderen >

 

Joepie! – Breda

In deze binnenspeeltuin zijn ballenbakken, klimrekken, speeltoestellen én doolhoven: van makkelijk tot lastig, dus kinderen raken niet uitgespeeld.

 

Kunstijsbaan – Breda

Nog zo’n leuk uitje in Breda: de kunstijsbaan die tijdens het winterseizoen veel activiteiten organiseert. Speciaal voor alle schoolgaande kinderen is de schoolschaatspas te verkrijgen. Hiermee kun je het hele schaatsseizoen onbeperkt recreatief schaatsen op de Kunstijsbaan Breda.

 

Efteling – Kaatsheuvel

Natuurlijk mag de Efteling in dit lijstje niet ontbreken. Want of je kind nu gek is op sprookjes of snelheid, hier heb je het allemaal. Niet voor niets een van de bekendste pretparken in Nederland.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >