6x de leukste uitjes in Zuid-Holland voor kinderen

11.01.2018 14:20
leukste uitjes kinderen Zuid Holland tips Beeld: Shutterstock

Een indoor trampolinepark, skipiste, mooie grachten en een van de populairste dierentuinen van Nederland: in Zuid-Holland is er genoeg te doen. Bekijk dit lijstje met leuke uitjes voor kinderen maar.

Jump XL – Rotterdam

Een stoer trampolinepark, opgebouwd in de sfeer van containers en de Rotterdamse haven. De minimale leeftijd om te komen jumpen is 8 jaar. Voor kinderen jonger dan 8 jaar is op zaterdag- en zondagochtend de Puppy Jump.

 

Museon – Den Haag

Van de natuur tot het effect van technologie: tijdens een bezoek aan het Museon leer je het. Niet voor iedereen weggelegd, wel leuk: je kunt er insecten eten, maar – en dat is wel belangrijk – leren hoe je lief bent voor de aarde. 

 

Lees ook
6x leuk om met je kind te doen in Noord-Holland >

 

Sportboulevard – Dordrecht

Het hele winterseizoen vinden hier activiteiten plaats, maar zelfs in de zomer kun je er schaatsen. Benieuwd naar het volledige aanbod? Check de website.

 

Rondvaart – Leiden

Wie denkt dat je voor een rondvaart door de grachten naar onze hoofdstad moet, heeft het mis: Leiden heeft na Amsterdam het meeste water ’tussen de poorten’. Tijdens een boottour vaar je langs verschillende musea, de Leidse hofjes en historische gebouwen met mooie gevels.

 

SnowWorld – Zoetermeer

Kraakverse sneeuw, een flinke piste (300 meter!) en winterse gerechten in het restaurant: hier ben je gewoon 365 dagen per jaar in Oostenrijk. Voor jonge kinderen is er een ‘kinderland’ waar ze hun lol op kunnen.

 

Diergaarde Blijdorp – Rotterdam

Een van de populairste dierenparken in Nederland. Je vindt er alle soorten dieren en in het overdekte waterwerelddeel Oceanium maak je een reis over de zeebodem en langs kustgebieden.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >