4x leuke dingen doen op woensdagmiddag

06.12.2016 09:57

Vanaf nu elke dinsdag op kekmama.nl: de leukste uit-tips voor de woensdagmiddag.

1. Boijmans Van Beuningen museum

In het Boijmans Van Beuningen museum in Rotterdam kun je tot 15 januari terecht voor de leuke tentoonstelling Alles kids. Kinderen trekken bij binnenkomst hun schoenen uit en mogen in de kunst kruipen, klimmen, voelen, alles. Ook hangen de kunstwerken lekker laag, zodat ze het goed kunnen zien.

 

2. De Hallen Amsterdam

Elke woensdagmiddag wordt er in De Hallen in Amsterdam iets leuks voor kinderen georganiseerd, zoals schilderen of een foodspeurtocht. Het programma is elke week anders en de activiteiten zijn geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

 

3. De ontdekhoek

De ontdekhoek is een soort grote werkplaats waar je kind bijvoorbeeld zelf parfum kan maken, foto’s kan ontwikkelen, kan knutselen en nog veel meer leuke dingen. Je vindt de ontdekhoek in Rotterdam, Lelystad, Amsterdam, Zwolle en Den Bosch. Er is begeleiding aanwezig, maar het is ook echt leuk om zelf te blijven.

 

4. Het bos in

Perfect Earth Animals is een soort Pokémon, maar dan met dierenkaarten. Het is supersimpel: download de app (nog gratis ook) en ga buiten op zoek. Als je kind in een straal van vijftig meter van een dierenkaart komt, wordt die automatisch aan de app toegevoegd. En je krijgt er nog leuke informatie bij ook.