Kim Kötter wordt vlogger voor Kek Mama TV

15.10.2019 11:58
Beeld: Lisette Lubbers Beeld: Lisette Lubbers

Presentatrice Kim Kötter geeft vanaf 7 november een exclusief inkijkje in haar wereld in vlogs voor Kek Mama TV. Ze zal wekelijks gaan vloggen over haar leven met haar man, zanger Jaap Reesema, en hun zoons Muck (3) en Youp (1).

De 37-jarige presentatrice en influencer zal de kijkers van Kek Mama TV wekelijks meenemen in haar gezin, haar werk en alles wat haar bezighoudt. Kim: “Ik word wel vaker benaderd om te gaan vloggen, maar heb dat tot nu toe altijd afgehouden. Ik pas echter zo goed binnen de doelgroep van Kek Mama, dat ik meteen ja heb gezegd toen Helene me vroeg.” Bang voor perfecte vlogs waarin nooit iets misgaat, hoeven de kijkers niet te zijn. “Ik ga laten zien hoe mijn leven er echt uitziet, met jonge kinderen. Ik heb dezelfde rituelen als iedere andere moeder, en ja, ik heb ook vlekken op mijn kleding. Ik vind het leuk om mijn eigen leven op de Kek Mama-manier te laten zien.”

Kek Mama-hoofdredacteur Helene van Santen kijkt erg uit naar de samenwerking. “Ze past heel goed bij ons, met haar jonge gezin, haar positieve levenshouding en haar eerlijkheid”, aldus Helene.

 

Over Kek Mama TV

 

Kek Mama TV is het nieuwe online videokanaal van Kek Mama, de #1 glossy voor moeders. Vanaf 7 november zullen er vijf dagen per week nieuwe video’s verschijnen. Zo geeft hoofdredacteur Helene van Santen (opvoed)advies in haar wekelijkse rubriek ‘Helene helpt’, kunnen de lezers meekijken in de levens van mamavloggers Eline, Lisa en Mariëtte en zal de redactie alles van producten tot pretparken en van schoenen tot vakantiebestemmingen testen in de rubrieken ‘Tried&Tested’ en ‘Eropuit’. Kek Mama TV vind je via KekMama.nl/tv.

Over Kek Mama

Kek Mama is de #1 glossy voor moeders met kinderen tussen 0 en 12 jaar. Kek Mama is een momentje voor jezelf: met eerlijke verhalen, persoonlijke interviews, herkenbare columns, mooie foto’s én video’s. Naast het magazine zijn er de website KekMama.nl, de online nieuwsbrief en de social media-accounts op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en Pinterest.

 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >