Couplegoals: 5x partneroefeningen voor een strakke buik

18.05.2022 11:00

Een strakke buik voor jou én je partner: dat zijn nog eens couplegoals. Met deze workout train je samen je buikspieren met vijf leuke oefeningen. En het allerfijnste is dat je in zeven minuten klaar bent!

Trek je partner van de bank, leg twee matjes met het hoofdeinde tegen elkaar en je kunt van start. Kelly Beukers en haar vriend Rory laten je in deze video vijf korte oefeningen zien om je buikspieren te trainen. Zeven minuten knallen en je hebt de rest van de dag een tevreden gevoel.

Lees ook: Kelly Beukers: ‘Onze tweeling werd na 26 weken geboren – ze wogen nog geen kilo’

Sit up x high five (of een kusje!)

Ga met je benen naar elkaar toe op de matjes liggen en klem je voeten in elkaar. Je komt tegelijkertijd omhoog om een sit up te doen en geeft elkaar een high five als je boven bent. Maar… daar kun je natuurlijk ook een kusje van maken!

Bicycle crunch

Je kunt op dezelfde manier blijven liggen. Je houdt je voeten in de lucht en zet je voetzolen tegen elkaar. Nu beweeg je je benen in fietsbeweging heen en weer. Leg je handen achter je hoofd en beweeg met je ellebogen naar je knieën in tegengestelde richting.

Walkout plank x high fives

Je gaat allebei aan het uiteinde van je matje staan. Loop met je handen over de mat naar voren, tot je in een plank-positie staat. Geef je partner nu vier high fives en loop met je handen weer terug.

V sit circle

Ga weer met je benen naar elkaar toe zitten en zet je armen achter je neer. Til je benen op. Plaats je voeten aan de linkerkant van die van je partner. Trek nu je benen in en breng ze naar de rechterkant van de voeten van je partner. Dit herhaal je!

Plank openers

Ga in plank positie staan, met jullie hoofden naar elkaar toe. Jij tilt je rechterarm op en je partner de linkerarm, zo openen jullie de plank naar dezelfde kant. Hierna zet je je arm weer neer en open je naar de andere kant.

Met dank aan: Helmes Health Centre

Linkjes outfits:
Bralette Kelly
Hoodie Kelly
Short Kelly
Short Rory
T-Shirt Rory
Schoenen Rory

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:
*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden
Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.