topstory kijktips voor jou 8-6-21
Beeld: Getty Images

Wijntje erbij, voetjes omhoog. En geniet van deze fijne kijktips die we voor je hebben verzameld.

Love Actually

Oké, zo’n oude, foute film kan eigenlijk niet meer. Maar wedden dat je er toch (weer) bij weg zwijmelt? Mocht je je geheugen alvast willen opfrissen, hierbij de trailer.

Article continues after the ad

 

De Fabeltjeskrant

De dieren in het bos delen lief en leed, met als verteller de blauwe, wijze uil. Jeugdsentiment natuurlijk – en alleen daarom leuk om gewoon nog een keer (schaamteloos) te bekijken via Netflix.

 

Lees ook:
Dit moet je in huis halen voor een filmavond >

 

Mamma Mia II

Met de zomer in je bol en die heerlijke oude Abba-hits op je scherm, moet je je best doen om die voetjes níet van de vloer te krijgen. Voor de fans: er zou een deel III op de planning staan.

 

De 12 van Schouwendam

Liever een bloedstollende serie bekijken? In De 12 van Schouwendam verdwijnen twee scholieren. Als het fictieve stadje een nieuwe bewoner krijgt die er meer over lijkt te weten, vallen er nieuwe slachtoffers.

 

The Proposal

Twee redenen om deze film op te zetten: Ryan Reynolds speelt erin én de droge humor van Sandra Bullock.

Het verhaal? De bitchy uitgever Margaret (Bullock) dreigt te worden uitgezet naar haar vaderland Canada en probeert dat te voorkomen door te gaan trouwen met haar assistent Andrew (Reynolds). Het verlovingsavontuur brengt ze onder meer naar Alaska, waar het ‘stel’ kennis maakt met de familie van Andrew.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >