Het is zomer. en dat betekent ijsjes, ijsjes en nog ’s ijsjes. Orthomoleculair therapeut Bezhwen deelt dit simpele en gezonde recept om te smikkelen.
Lees verder onder de advertentie
Zelf ijsjes maken is appeltje eitje. En lekker, vooral met deze ingrediënten. Gebruik diepvrieskersen en blauwe bessen om in een paar stappen een verfrissende traktatie voor het hele gezin te maken. Deze ijsjes zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, ideaal voor ouders die hun kinderen iets lekkers en verantwoord willen geven.
Lees verder onder de advertentie
Het recept
Ingrediënten:
1 cup diepvrieskersen, ontpit
1 cup diepvries blauwe bessen
1 1/2 cup kokosmelk
1 1/2 eetlepel maple siroop
Bereidingswijze:
Voeg de kersen, blauwe bessen, kokosmelk en maple siroop toe aan een blender.
2. Blend alles op hoge snelheid tot een glad mengsel.
3. Giet het mengsel in ijsvormpjes en plaats de ijsvormpjes in de vriezer en laat minstens 4 uur bevriezen.
4. Haal de ijsjes uit de vormpjes en geniet van je verfrissende, lekkere traktatie!
In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.
Schaatskoningin Irene Schouten (32) zat eind vorig jaar nog op een roze wolk: ze werd voor het eerst moeder van haar zoontje Dirk. Samen met haar man Dirk-Jan genoot ze volop van het nieuwe gezinslevens. Maar die roze wolk sloeg al snel om in zorgen toen bleek dat Dirk kampte met gezondheidsproblemen.
Elise (36) is moeder van twee zoontjes (6 en 4) en schrijft met veel liefde korte verhalen over het moederschap en alles wat daar onverwacht bij komt kijken. Haar verhalen zijn fictief, maar vaak geïnspireerd op de wereld van ouderschap met een flinke scheut herkenning, humor en een tikkeltje overdrijving. Tegelijkertijd werkt ze aan haar […]