Zwangerschapsdementie: een aantal blunders op een rij

06.08.2018 17:23
zwangerschapsdementie Beeld: Pixabay

Liep je met je dikke buik naar de woonkamer, maar had je vervolgens geen idee meer wat je wilde gaan doen? Geen paniek: zwangerschapsdementie komt bij veel vrouwen voor.

Wij zetten met hulp van Styletoday een aantal leuke blunders op een rij, die allemaal te danken zijn aan…. eh….. wat was het ook alweer? Oh ja. Die verdomde zwangerschapsdementie.

 

1. Boodschappen vergeten

Je gaat naar de supermarkt om boodschappen te doen en tijdens het afrekenen maak je een praatje met de caissière. Daarna loop je vrolijk de deur uit… zonder boodschappen en je pinpas.

 

2. Waar is de afstandsbediening?

’s Avonds plof je lekker op de bank om een serie te kijken. Maar waar is die afstandsbediening eigenlijk? Dan opent manlief de vriezer om een pizza te pakken en hé, wat hebben we daar…? Heb ik dat ding tijdens het koken écht in de vriezer gestopt?
 

Lees ook
‘Je baby vergeten in de auto? Dat kan iedere ouder overkomen’ >

 

3. Haastige spoed is zelden goed

Je hebt een controle bij het consultatiebureau, maar je verslaapt je. Met een slaperig hoofd kleed je je om en haast je je om op tijd te komen. En dan kom je er tijdens de controle achter dat je nog felroze Crocs aan hebt… oeps.

Lees meer hilarische voorbeelden van zwangerschapsdementie op Styletoday.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >