Zomerhoroscoop: Weegschaal

08.07.2019 12:39
zomerhoroscoop Weegschaal

In juli heeft de Weegschaal het gezellig met haar gezin, augustus is de liefdesmaand voor Rammen en in september kunnen Stieren rekenen op nieuwe uitdagingen. Lees wat de zomer van 2019 voor jou in petto heeft op het gebied van liefde, gezin, geld en geluk.

23 september – 22 oktober
 

Liefde & gezin

Vanaf half juli krijgt je gezin je volledige aandacht. Je wilt vooral genieten met elkaar. Doen, want de tijd vliegt. Samen herinneringen maken, luieren, spelen, reizen. Heerlijke plannen, maar toch lijkt het er op dat je het onverwacht druk krijgt met je huis. Reparaties, zaken opknappen, de tuin aanleggen; hou rekening met situaties waarop je snel moet inspringen. Voor liefde en vriendschappen ziet deze zomer er goed uit. Geen grote veranderingen, wel veel warmte en gezelligheid. Een serieuze nieuwe liefde lijkt er niet te komen voor singles, maar wel is er kans op leuk vriendschappelijk contact.
 

Lees ook
Doe rotklusjes voor elkaar, dan heb je het samen leuker >

 

Werk & financiën

Zomer en lekker rustig aan doen? Wishful thinking, want voor veel Weegschalen breekt een extra drukke tijd aan. Als je grote ambities hebt, kun je je nu uitleven en zorgen dat je opvalt. Hoe leuk het ook is; er wordt van alle kanten aan je getrokken. Op je werk is het hectisch en ook thuis ben je hard nodig. Dit in balans krijgen valt niet mee. Het is belangrijk dat je kalm blijft, prioriteiten stelt en op tijd nee zegt. De eclips van 2 juli heeft invloed op je werk en je reputatie. Processen worden nu in gang gezet, maar het kan nog even duren voor je resultaat ziet. Geduld dus.
 

Geluksfactor

Hou vast aan je optimistische verwachtingen. Vertrouw dat gevoel. Bijzonder nieuws over je werk is onderweg. Doe vaker wat goed voelt voor jóu en voel je daar niet schuldig over
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >