Zomerhoroscoop: Waterman

08.07.2019 12:42
zomerhoroscoop Waterman

In juli heeft de Weegschaal het gezellig met haar gezin, augustus is de liefdesmaand voor Rammen en in september kunnen Stieren rekenen op nieuwe uitdagingen. Lees wat de zomer van 2019 voor jou in petto heeft op het gebied van liefde, gezin, geld en geluk.

21 januari – 19 februari
 

Liefde & gezin

Je wil het deze zomer vooral relaxed en gezellig hebben en daar doe je enorm je best voor. ‘Niks hoeft, alles mag’ is nu je enige echte voorwaarde. Dat gaat beslist lukken! Ook als je niet op vakantie gaat, maak je van de zomer iets geweldigs. Jullie gaan op avontuur, picknicken, een kampvuur maken en lekker spelen in het bos, park, tuin of op het strand. Er wordt gelogeerd, gespeeld, geleefd. Jij hebt het talent om van kleine dingen iets moois te maken en zo smeed je de fijnste herinneringen voor je gezin. De liefde is in juni allesbehalve stabiel, maar dat verandert rond eind juli. Ook in augustus brandt het vuurtje weer of heb je het leuk met vrienden en familie. Single moeder? Als er in augustus een nieuwe liefde opbloeit, belooft dat veel goeds.
 

Lees ook
14x low budget (en soms zelfs gratis) uitjes met kinderen >

 

Werk & financiën

Je werk levert momenteel meer stress op dan je lief is. De opdracht is duidelijk: bewaak je grenzen en stel je professioneel op. Dat is enorm belangrijk. Het is zinloos om je druk te maken om dingen die je niet kunt veranderen. Stress heeft nu direct invloed op je energie. En daar heb je momenteel niet bijzonder veel van. Vanaf eind augustus krijg je meer duidelijkheid over je werk en dat is een beter moment om beslissingen te nemen. Nu is het zomer en daar ga je hoe dan ook iets moois van maken.
 

Geluksfactor

Je intuïtie, droomervaringen en voorgevoelens worden bijzonder sterk. Hier vind je antwoorden op bijna alle vragen. Luister naar je lichaam en breng zo veel mogelijk tijd door in de buitenlucht. Je behoefte aan meer diepgang wordt vervuld. Je ontmoet mensen die je inspireren.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >