Zomerhoroscoop: Vissen

01.08.2018 08:08
zomerhoroscoop Vissen

Liefde, geld, werk, vriendinnen, kinderen, geluk en seks. Je zomer volgens de sterren.

Vissen

20 februari – 20 maart
 

Liefde & gezin

Voor jou staat op het moment alles in het teken van je gezin en familie. Daarom komt het goed uit dat het op je werk even rustig is. Het is fijn eens niet continu achter de feiten aan te lopen en eventjes niets te moeten. Je voelt je geliefd door je partner en je kinderen. Ben je single, dan zou je de komende maanden weleens een fijne, nieuwe relatie kunnen krijgen.
 

Lees ook
‘Wat echte liefde is? Als je partner je laat slapen’ >

 

Werk & geld

Het is rustig op je werk. Een verademing, want een mens kan niet altijd op zijn tenen lopen. Dat heb jij iets te lang gedaan en daarom is het fijn dat je het wat rustiger aan kunt doen. Ben je op zoek naar iets nieuws: fris je cv op en verken je netwerk. Vaak helpt het als je de juiste mensen kent. Schuif die ene financiële kwestie niet voor je uit, maar regel je zaakjes.
 

Geluksfactor

Veel Vissen worstelen al een tijdje met hun gevoelens en dat maakt je soms wat somber. Heel belangrijk: omring je met fijne mensen en praat over wat je bezighoudt. Je hoeft het verleden niet te vergeten, maar blijf niet achteromkijken. Je intuïtie en gevoeligheid – toch al je sterke punten – groeien. Ook krijg je het bewijs dat toeval niet bestaat.

 

Deze horoscoop staat in het Kek Mama Zomerboek 2018.
 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >