Zomerhoroscoop: Steenbok, dit zeggen de sterren

12.07.2021 10:25
zomerhoroscoop steenbok

Voor tweelingen ontwikkelt zich veel interessants op liefdesgebied en voor vissen zien de financiën er blakend uit. Steenbok, lees hier wat de sterren voor jou in petto hebben deze zomer.

22 december – 20 januari
 

Liefde/gezin

Er ligt deze zomer geen accent op jouw astrologische huis van de liefde en dat wordt vertaald als: geen veranderingen. Jij weet zelf of dit goed nieuws is of dat je nog even moet volhouden tot betere tijden. Het is een feit dat je liefdesleven de laatste jaren grote veranderingen heeft doorgemaakt, maar het lastigste is achter de rug.

Alleen late Steenbokken zitten nog in deze fase. Je neemt geen genoegen met minder dan perfectie. Je bent veeleisend, waarom zou je ook gaan voor middelmatigheid? Het voelt soms alsof je in een achtbaan zit, maar goede relaties overleven het beslist.
 

Lees ook
Relatietip: zó voorkom je dat geld tussen jullie in gaan staan >

 

Werk/financiën

Uitzonderingen daargelaten gaat het in financieel opzicht bijzonder goed. Nee, succes wordt niet op een gouden bordje aan huis bezorgd en het is ook geen kwestie van dom geluk. (Alhoewel geluk in het spel dit jaar beslist mogelijk is.) Jij zit momenteel in een cyclus van oogsten, maak daar gebruik van. Je hebt er hard voor gewerkt. Dit lijkt een goed moment om te investeren en naar nieuwe manieren te zoeken om geld te verdienen. Die zijn er namelijk. Belangrijkste voorwaarde is dat je de touwtjes in handen houdt.
 

Kansen en uitdagingen

  • Soms is het goed om een beetje afstand te nemen, ook van jezelf.
  • De tijd gaat snel. Dit zijn jaren om te koesteren, niet alleen om te werken.
  • Wees de verandering waarnaar je zo snakt.
  • Ontspan wat meer en ‘moet’ niet zo veel van jezelf. Je gezondheid verdient het om er zorgvuldig(er) mee om te gaan.

 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama?
Bestel het speciale zomer themanummer nu zonder verzendkosten >