Zomerhoroscoop: Steenbok

08.07.2019 12:38
zomerhoroscoop Steenbok

In juli heeft de Weegschaal het gezellig met haar gezin, augustus is de liefdesmaand voor Rammen en in september kunnen Stieren rekenen op nieuwe uitdagingen. Lees wat de zomer van 2019 voor jou in petto heeft op het gebied van liefde, gezin, geld en geluk.

22 december – 20 januari
 

Liefde & gezin

Met je kind(eren) gaat het prima, maar de liefde is soms gewoon niet leuk. Je baalt regelmatig van de irritaties tussen jullie. De zonsverduistering van 2 juli beïnvloedt de liefde, je relatie en de sfeer tussen jou en anderen. Je kunt je teleurstelling nauwelijks verbijten als mensen niet aan je verwachtingen voldoen. Een andere mogelijkheid is dat je partner niet goed in zijn/haar vel zit. Daar maak jij je dan uiteraard zorgen om. De maansverduistering van 16 juli raakt Steenbokken in het bijzonder en kan zorgen voor misverstanden rond die datum. Kortom: het is belangrijk om een versnellinkje lager te gaan en vooral extra lief te zijn voor jezelf.
 

Lees ook
‘Ik heb geen hoge verwachtingen van mijn tweede kind’ >

 

Werk & financiën

Voor jou is ieder moment een goed moment om van koers te veranderen, aan iets nieuws te beginnen of keihard te werken. Als je niet recentelijk van baan bent veranderd of promotie hebt gemaakt, dan is dat de komende maanden alsnog mogelijk. Tenminste; als dat een wens van je is. Want als jij je werk met plezier doet en thuis alles goed geregeld is, ga je niet op zoek naar iets anders. De keerzijde van al het harde werken is dat je te weinig rust neemt en roofbouw pleegt op je lichaam. Pas op, anders ben je in je vrije tijd alleen maar op adem aan het komen. Juni en juli zijn maanden om zo veel mogelijk rust te nemen, want in augustus mag je weer ouderwets knallen.
 

Geluksfactor

Single moeder? Iemand speelt voor cupido en dat kan weleens een schot in de roos zijn. Nieuwe look, nieuw kapsel, nieuw begin. Daar scoor je mee. Zonder wrijving geen glans. Onthoud: je wordt klaargestoomd voor nieuwe dingen.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >